Gazze Direniş Platformu öncülüğünde, Elazığ Genç Memur-Sen’in tarafından düzenlenen "Mazlum Gazze'li çocuk kanı döken Siyonizm Sponsorları Bedel Ödeyecek” yardım kampanyası başlattı

10 gün sürecek olan yardım kampanyası ile ilgili konuşan Gazze Direniş Platformu Sözcüsü Alaattin Meydanoğlu, 19’uncu tema ile yeni bir yardım kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

Alaattin Meydanoğlu, “Bu meydandan birçok kez birçok farklı açıklamalarda bulunduk. Bugünde 19. Temamız olan Mazlum Gazzeli çocukların kanı yerde kalmayacak ve bunlara sponsor olanlarda bu kanının bedelini ödeyecek başlığımızla 19. Çalışmamızı icra edeceğiz. Bizim Gazze Direniş Platformu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yetkililerden İsrail’le olan ticari bağlarımızın artık koparılması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz, maddi ve manevi ilişkilerimizi lütfen sonlandıralım” dedi.

Genç Memur Sen İl Başkanı Abdulsamet Gündem de, İsrail’in soykırım ve tacizlerinin devam ettiğini belirterek, boykot çağrısında bulundu.

Başkan Gündem, “İçerisinde bulunduğumuz Ramazanı Şerifte her yıl olduğu gibi yine zalim, katil, sapık Siyonist İsraillerin soykırım ve tacizleriyle karşı karşıyayız. Önceki aylarda bu mübarek ayda Filistinli Kardeşlerimize şiddetini arttıran bu Firavun artı Siyonistler bu yıl iyice zıvanadan çıkmış ve insanlıktan uzak bir halde terör faaliyetlerini sürdürmektedir. 180 günü aşkın bir süredir Gazze’de tarihin en acımasız soykırımlardan birini gerçekleştiren Siyonist İsrail Rejimi son günlerde dilimize getirmeye haya ettiğimiz iğrenç saldırılara girişti. Bu bağlamda Gazze’de bulunan şifa hastanesine yönelik akıl almaz bir saldırıyı başlatan işgalciler hastane içerisinde çok sayıda kadına tecavüz etti. Yapmış oldukları son insanlık dışı saldırılarla tinetliğini bir kez daha ortaya koyan Siyonistlere, Adalet ve Özgürlük mücadelesi öncülerinden olan Malkom X’in İster Mermi kullansın ister oy pusulası insan iyi nişan almalı kuklayı değil kuklacıyı vurmalı ifadesinden hareketle bu katliamın bütün faillerinin hadlerini bildirelim” dedi.

Baskil Kayısısı Konulu Çalıştay Düzenlendi Baskil Kayısısı Konulu Çalıştay Düzenlendi

Yardım kampanyası açılışı İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın duası ile noktalandı.

Editör: Haber Merkezi