19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 15 – 21 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası Kutlamaları, Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumuyla başladı.

Baskil Kayısısı Konulu Çalıştay Düzenlendi Baskil Kayısısı Konulu Çalıştay Düzenlendi

Sanatsal, Sportif ve Gençlik Yürüyüşüyle kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı açılış programına, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kurum Müdürleri, Gençlik Çalışanları ve Gönüllü Gençler katıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumuyla başladı. Gerek meydanda gerekse tesislerimiz de coşkuyla kutlayacağımız Gençlik Haftası’nın açılışını gerçekleştirdik. Çeşitli etkinliklerle kutlayacağımız bu haftada bir dizi etkinliklerle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. 19 Mayıs Akşamı saat:20.00 İl Protokolümüzün de katılımıyla 15 Temmuz demokrasi Meydanından ( Eski PTT Meydanı ) Cumhuriyet Meydanına doğru ‘’ Türkiye’nin Gücü, Gençliği ‘’ sloganıyla Fener Alayı Gençlik Yürüyüşümüzü düzenleyeceğiz ve tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, Gençlerimizin Bayramını kutluyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

Whatsapp Image 2024 05 15 At 11.37.30Whatsapp Image 2024 05 15 At 11.37.29

Editör: Batuhan Baskal