GÜNDEM

Elazığ’da Güven Huzur Uygulaması Yapıldı

Elazığ’da Güven Huzur Uygulaması kapsamında bir takım denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde, arana bir şahıs yakalandı, yoklama kaçağı olan 2 şahıs hakkında adli ve idari işlem yapıldı, 1 şahıstan da 11 adet fişek esrar maddesi ele geçirildi.

İş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde ise; 5 iş yerine ruhsatsız faaliyet göstermekten, 1 iş yerine ruhsatsız canlı müzik yapmaktan, 1 iş yerine de ruhsatsız olarak nargile sunumu yapmaktan idari işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, suç ve suça konu unsurların tespiti amacıyla 23.05.2018 tarihinde ülke genelinde Türkiye Güven Huzur Uygulaması (2018-4) gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda Elazığ Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince ilimiz merkez ve ilçelerinde halkımızın yoğun olarak bulunduğu cadde, bulvar, AVM içleri ve çevreleri ile umama açık işyerlerinde toplam 2700 şahsın yapılan kimlik sorgusu neticesinde; 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan aranma kaydı olan 1 şahıs yakalanmış, Yoklama kaçağı olan 2 şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılmış, 1 şahıstan da 11 adet fişek esrar maddesi ele geçirilmiştir.

İş yerlerine yönelik yapılan denetimlerde ise; 5 iş yerine ruhsatsız faaliyet göstermekten, 1 iş yerine ruhsatsız canlı müzik yapmaktan, 1 iş yerine de ruhsatsız olarak nargile sunumu yapmaktan idari işlem yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 23.05.2018”