TFF 3. Lig 2. Grubun 27. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Kemerkent Bulvarspor’u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Efeler 09 Spor FK deplasmanından 1 puanla dönmeyi başaran Bordo-Beyazlı takımımız, play-off mücadelesi veren rakibi karşısında hem 19 maçlık yenilmezlik serisini, hem de iç sahadaki 10 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Batman Petrolspor’dan Beklenen Haber Gelmedi Batman Petrolspor’dan Beklenen Haber Gelmedi

Zorlu maçın hazırlıklarını cumartesi günü yaptığı ter antrenmanıyla tamamlayan Elazığspor, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bordo-Beyazlı ekibimizde kart cezalarını tamamlayan Metin Peker ile Burhan Arman teknik sorumlu Bülent Yenihayat’ın şans vermesi halinde maçta görev yapabilecekler. Mert Altınöz ise kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak.

Pazar günü saat 15.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçı Kayseri Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Özgür Reha Alıcı yönetecek.

Karşılaşma Elazığspor’un resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçı izlemek isteyenler Elazığspor’un YouTube kanalından “katıl” butonuna tıklayarak aylık 25 TL ödedikten sonra müsabakayı canlı izleyebilecekler.

Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 46 puanla grupta 2. sırada yer alırken, Kemerkent Bulvarspor ise 30 puanla play-off hattının bir basamak altında 7. Sırada yer alıyor.