Elazığ Dernekler Federasyonu Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığlı kadınları düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Programa; ELFED’e bağlı Derneklerin Kadın Kollarında bulunan 60’a yakın Elazığlı kadın katıldı.

Etkinliğin konuğu ise yakın tarihte ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli’nin yeğeni Fatih İçmeli ile dünya evine giren sanatçı Öykü Gürman oldu.

Kadının gücüne inandığını ifade eden Öykü Gürman, Elazığ gelini olmaktan duyduğu memnuniyeti paylaştı.

ELFED Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dilek İçmeli Özgirgin, ELFED Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Babaoğlu, ELFED Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mehtap Kaçar, ELFED Kadın ve Aileden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Emine Deniz Şeren ile Ağın Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şermin Bolak günün anlam ve önemine değindiler.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Filiz Güner, Gebze Elazığlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Mukadder Doğanay , Fındıkzade Elazığlılar Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Mine Sivi, ELFED eski Kadın Kolları Başkanı Birgül Karaman ve Elazığ Kömürhan Dayanışma Derneği Başkanı Kezban Çetinkaya ise kadının toplumdaki yerine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından program birlikte söylenen türküler eşliğinde devam etti.  

Bingöl’de Korkutan Deprem Bingöl’de Korkutan Deprem
Editör: Haber Merkezi