Partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Elazığ’a gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan ve DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal televizyonlarımızı ziyaret ettiler.

DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, seçim çalışmaları için sahada olduklarını belirterek; projelerini yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Başkan Adayı Ceylan, “Çalışmalarımıza başladık, şuan itibari ile çalışmalarımız iyi gidiyor. Genel Başkanımız iki gün öncesinde Elazığ genelindeki herkese mesajla DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayımız Recep Ceylan’dır dedikten hemen sonra beni tanıyan arkadaşların beni aramasıyla çok iyi, olumlu cevaplar aldım. Özellikle şunu söylediler, Elazığ’a teknik bir personelin, teknik bir elemanın Belediye Başkan Adayı olmasına çok sevindiler. Kendim İnşaat Mühendisiyim aynı zamanda şuan Elazığ’da en büyük sorun olan Kentsel dönüşüm uzmanıyım. Bunun gerek Elazığ’a gerek DEVA Partisine gerek DEVA Belediyeciliğine çok büyük bir etkisi olacaktır. Önümüzdeki günlerde bir lansman programı ile projelerimizi hazırlayacağız ve Kamuoyuna sunacağız. Şuan ki en büyük projemiz ise imar. Elazığ’da çok ciddi bir imar sıkıntısı var. Bu imar sıkıntısını nasıl çözebiliriz, teknik elemanlarla ve ciddi bir çalışma ile çözeriz. Allah’ın izni ile 31 Mart 2024 tarihinde Türkiye ve Elazığ DEVA Belediyeciliği ile tanışacaktır” dedi.

Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama! Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama!

31 Mart seçimlerine adayları ile hazır olduklarını söyleyen DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, seçmenlere seslendi.

Başkan Kangal, “Bugün itibari ile Elazığ İl Merkezimizde ve yedi ilçemizde Belediye Başkan Adaylarımız mevcut. Aynı zamanda tüm ilçelerimizde de Genel Meclis adaylarımız mevcut. Ben Elazığ hemşehrilerime şunu söylemek istiyorum, neresi olursa olsun sandığa gittikleri zaman, oy pusulasını açtıkları zaman, sağdan üçüncü sırada DEVA logosunu görecekler ve bizleri gönülden destekleyecek vatandaşlarımız DEVA’ya damgasını vuracaklar. Biz Belediye Başkan adaylarımız ile beraber bugünden itibaren sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah herhangi bir yerde yetki aldığımız zaman DEVA Belediyeciliğinin nasıl olduğunu vatandaşımıza göstereceğiz inşallah” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı da, yerel seçimlere ciddi bir şekilde projeleri ile hazırlandıklarını belirterek; “Program ve Proje Odaklı Çalışmayı Prensip Edinmiş Bir Partiyiz” dedi.

Başkan Çanakçı, “Biz bu sürece DEVA Partisi olarak çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Biz somut, proje odaklı program odaklı çalışmayı prensip etmiş bir partiyiz. Seçimlere girerken de Yerel Yönetimler ve Şehircilik planımızı ortaya koyduk, DEVA Belediyeciliği döküm planımızı ortaya koyduk ve bu seçimlerde bir ilki gerçekleştirdik. DEVA Belediyeciliği etik kuralları adında yaklaşık elli maddeden oluşan bir etik kurallar bildirgesi hazırladık ve bu etik kurallar bildirgesini de adaylarımız aday olmadan önce imza atıyorlar yani biz projelerle, programlarla somut eylemler ve eylem planlarıyla faaliyet göstererek vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin önüne çıkacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi