5 Temmuz’da başlayan ve 20 Ağustos’ta sona eren 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları için Gençlik Merkezi Sentetik Çim Sahada kapanış programı düzenlendi.

Açılış programına Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, kurs hocaları ve Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

AYDIN: SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM

Desteklerinden ötürü Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve iş adamlarına teşekkür eden Elazığ Müftüsü Selami Aydın, “Bizi bugünlere kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-ı semalar ediyoruz. Sizler camilerimize gelerek Kur’an öğrendiniz, dini bilgileri öğrendiniz, İslam ahlakını öğrendiniz, Kur’an-ı Kerim’i öğrendiniz. Ben sizleri tebrik ediyorum, gözlerinizden öpüyorum. Sizleri camilere gönderen anne-babalarınıza teşekkür ediyorum. Biz de sizleri ödüllendirmek, sizleri eğlendirmek için böyle bir stant kurduk. Emeği geçen bütün kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bize bu konuda yardımcı olan başta sayın valimize, sayın belediye başkanımıza, iş adamlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programın açılışı, Kur’an kursu öğrencisi Mert Karaca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle gerçekleşti.

Kapanış programına katılan Kur’an kursu öğrencileri, geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra, profesyonel animatörlerle eğlendi.

Program, 25 Ağustos Çarşamba günü de devam edecek.