Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Septioğlu Güneykent Mahallesi gönüllüleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını ve mahalle halkının taleplerini dinledi.

Yaklaşan mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Septioğlu’nun daha sonraki durağı ilde faaliyet gösteren ilin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayan iş insanları oldu.

Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

İlk olarak otomotiv, inşaat ve iş makinası alanında faaliyet gösteren geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı, iş insanı Ramazan Gürgöze ile bir araya geldi.

Gürgöze, ‘partimizde iki dönem milletvekilliği yaptınız. O dönemlerde de herhangi bir kusurlu işin bir şaibenin içinde olmayarak görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz. Şimdi de İlimizin Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktınız, seçildiğiniz takdirde görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yok” dedi.

Aday Septioğlu,”hizmeti halkla yapan bir siyaseti önemsiyoruz” dedi.

Septioğlu, ANAP Kurucu İl Başkanı İş İnsanı Ali Yücel Uygur’la da bir araya geldi. Görüşmede Elazığ için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Başkan Adayı Septioğlu’nun telekomünikasyon, tarım-hayvancılık, optik ve güvenlik alanlarında hizmet veren Evliyaoğlu şirketler grubunu da ziyaret ederek, iş insanı Haydar Evliyaoğlu ve aile büyükleriyle bir araya geldi.

Başkan adayı Septioğlu’nun son durağı İş insanı Engin Tekataş ve ilimizin yetiştirdiği başarılı bürokratlardan Ali Tekataş oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Tekataş, seçildiğiniz takdirde şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağınızı düşünüyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi