“11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü”nde geleceğe bir nefeste Anadolu Gençlik Derneği ve Her Daim İyilik Derneği’nden geldi.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından oluşturulan hatıra ormanına Milli Görüşün Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adı verildi.

KOCA: ÇEVREYE DUYARLI BİR GENÇLİK ISLAH ETME AÇISINDAN GÖREV YAPIYORUZ

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Başkanı Recep Koca, “Cenap-ı Allah inşallah bu diktiğimiz fidanların yeşermesini, yeşeren fidanların altında gençlerle birlikte hem piknik yapmayı, hem de çevreye karşı duyarlılığımızı ortaya koymayı nasip eylesin. Bu gördüğünüz alanı inşallah gençlerimizle birlikte fidan dikimini başlatmış olduk. Burada biz hakikatten gençlerimize hem maddi hem manevi alışkanlıklar aşılamakla birlikte çevreye duyarlı bir gençlik ıslah etme açısından görev yapan Anadolu Gençlik derneğimizde, burada bulunan kardeşlerimize ben hasetten huzurunuzda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AKIN: ALLAH EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, “Burada bir hatıra ormanı dikme çalışmaları başladı. Bizde burada sayın başkanımızın davetiyle kendi yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hazır bulunduk. Burada bir hatıra ormanı oluşturma gayreti içerisine girdik. Peygamber efendimiz buyuruyor ki ‘kıyamet kopsa bile bir fidan dikiniz’ tavsiyesi, öğüdü gereği biz bu ormanı dikmiş bulunuyoruz. Orman çalışmasını başlatmış bulunuyoruz. Allah emeği geçen bütün kardeşlerimizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Her Daim İyilik Derneği de, Elazığ ve İzmir depremlerinde hayatlarını kaybedenler için fidan dikimi gerçekleştirdi.

KÜÇÜKTEPE: MUHTELİF İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE BİR ŞEKİLDE İMKANLARIMIZI ULAŞTIRIYORUZ

Her Daim İyilik Derneği Başkanı Salih Küçüktepe, “Derneğimiz Temmuz ayında kuruldu. Fakat öncesinde 24 Ocak depreminden sonra faaliyetlere başladık. Temmuz ayında da dernekleştik. Elazığ’da ihtiyaç sahibi ailelere genelde yardım ediyoruz. Elazığ haricinde de şehirler arası Diyarbakır’da, Ergani’de olsun, İstanbul’da olsun farklı yerlerde muhtelif ihtiyaç sahibi ailelere bir şekilde imkanlarımızı ulaştırıyoruz, yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Dernek olarak 24 Ocak’ta meydana gelen depremde şehit olan 37 vatandaşımız için hatıra ormanı oluşturalım dedik arkadaşlarla. Ve burada 37 tane vatandaşımızın ismini de yazarak fidanlarımızı diktik. Aynı zamanda 114 tane İzmir’deki en son depremde şehit olan vatandaşlar için de hatıra fidan dikimi yapmış olduk. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz, Orman Bölge Müdürlüğü’müze teşekkür ediyoruz vermiş olduğu desteklerden dolayı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.