Anadolu Gençlik Derneği Kadın Kolları ortaokul ve lise komisyonları Kış Etkinlikleriyle öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Her yıl ara tatilde gerçekleştirilen Kış Etkinlikleri bu yılda çeşitli ders ve faaliyetler eşliğinde düzenlenecek.

Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama! Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama!

AGD Kadın Kolları Ortaokul ve Lise Komisyonlarının düzenlemiş olduğu etkinlikler içerisinde hem temel dini bilgiler pekiştiriliyor, hem de sosyal etkinlikler yer alıyor.

Yüz yüze olarak gerçekleştirilecek olan Kış Etkinliklerinde örnek şahsiyetler, atölye çalışmaları, film ve kitap kritikleri gibi eğitimler ve sosyal faaliyetler yer alacak.

Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan Kış Etkinliklerine kayıtlar //www.agdkadinkollari.com/ sitesinden yapıla bilinecek.

AGD Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız;  "Ağacın kökü olarak tanımlanan Ortaokullu gençlerimiz ile sosyal farkındalık eğitimleri, oyunlar, gezi, bilgi yarışmaları, sinema kritikleri, zamansız ve mekansız okumalar düzenleyeceğimiz etkinliğimizin ana temalarıdır.  Amacımız oyun oynarken, film izlerken, yarışırken bile "Önce Ahlak Ve Maneviyat...!"  kaidesini gönüllere nakşedebilmektir. Hem kız, hem de erkek öğrencilerimiz için, ayrı ayrı mekânlarda düzenlenecek etkinliklerimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz." dedi.

Yoğun emeklerle hazırladıkları etkinliklerin öğrencilerle buluşmasını bekleyen AGD Kadın Kolları Başkanı Tuba Akgül, “Kış Etkinlikleriyle eğitim ve öğretim döneminin öğrenciler üzerinde oluşturduğu yorgunluğu almayı ve streslerini dağıtmayı, öğrencilerin sosyalleşmesini ve üretkenliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencinin Doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayıran "şuurlu bir genç" olması için yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Tüm Türkiye’de ve Kıbrıs’ta ara tatilde düzenlenecek olan Kış Etkinliklerine kayıtlar alınmaya başlandı.

Editör: Haber Merkezi