Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, AK Parti ile işbirliği yapmama kararı aldıklarını, Ankara, İstanbul ve İzmir'de de kendi adaylarını göstereceklerini açıklamıştı.

Yeniden Refah Partisi’nin açıklamalarının ardından 73 Selamet Kuşağı Akıncılar’dan iki partiye de çağrı yapıldı.

Akıncılar Grubu adına açılama yapan Genel Koordinatör Ahmet Tanrıverdi, Her iki partinin yetkililerinden karşılıklı fedakârlık beklediklerini ve bu ittifakı gerçekleştirmelerini beklediklerini söyledi.

Tanrıverdi, “Bu açıklama milletimizde ve özellikle sağduyulu seçmenlerde büyük bir şok ve büyük bir tedirginlik meydana getirmiştir. Milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oluşan ittifakın devam edeceği ümidi içinde iken bu açıklama yüreklerde onarılmayacak acılar oluşturmuştur.  Öncelikle ağabey konumunda olan Ak Parti yetkililerinden ve baba konumunda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan beklentimiz şudur. Ülkemizin selameti ve yerel idarelerin manevi değerlerimize karşı olan yanlış zihniyetli kişilerin eline geçmemesi için bu iki parti arasında ittifakın devam ettirilmesi şarttır. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımızın MHP ile yapılan ittifakta olduğu gibi bazı belediyelerden fedakârlık yaparak Yeniden Refah Partisi’ni ittifaka kazandırması elzemdir. Bunun için görüşmelere, katı davranan ve muhatabı küçümseyen kişilerin değil, iyi niyetle anlaşma zemini sağlamak için gayret eden kişilerin görevlendirilmesi gerekir. Diğer yandan Sayın Fatih Erbakan’dan ve Yeniden Refah Partisi yetkililerinden de beklentimiz şudur. Ak Parti tarafından kendilerine bazı belediyeler verildikten sonra hiçbir pazarlığa girmeden sadece ülkemizin selametini ve geleceğini düşünerek yerel yönetimlerin manevi değerlerimize ve tarihimize düşman olanların eline geçmemesi için ittifaka dâhil olmalıdır” dedi.

Editör: Haber Merkezi