Elazığ’da Orman Bölge Müdürlüğü görevinde başarılı çalışmalara imza atan Ziya Polat, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı oldu.

Milletvekili Açıkkapı Elazığ’daki Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi Milletvekili Açıkkapı Elazığ’daki Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi

31 Mart mahalli idareler seçimleri için takvim yaklaşırken AK Parti, Belediye Başkan adaylarını kademeli olarak açıklamaya devam ediyor.

Birçok ilin belediye başkan adayı da netlik kazandı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı'nda Adıyaman Belediye Başkan adayını da açıkladı. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat oldu.

2013-2019 yılları arasında Elazığ’da Orman Bölge Müdürü olarak önemli çalışmalar yürüten Ziya Polat böylelikle kendi memleketinde AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı oldu.    

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat 2013-2019 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmış, görevi döneminde önemli çalışmalara imza atarak Elazığlıların gönlünü kazanmıştı.

ZİYA POLAT KİMDİR?

2013-2019 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan ve başarılı çalışmalar yürüten Ziya Polat; 1976 yılında Adıyaman’da doğdu. Kamu görevine sınıf öğretmeni olarak başladı. Orman İşletme Şefliği ve daha sonra da Çevre ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde Ağaçlandırma Şefliği, ORKÖY Şefliği ile Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ardından Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Haziran 2013'te Elâzığ’a Orman Bölge Müdürü olarak atanan Polat, Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Daire Başkanı kadrosuyla Elâzığ Bölge Müdürlüğü görevine 2019 yılına kadar devam etti.

Editör: Haber Merkezi