Elazığ’da 2024 yılının en başarılı meslek gruplarına yönelik, Anadolu’nun En’leri Elazığ Ödül Töreni gerçekleştirildi.

3’cüsü gerçekleştirilen ödül törenine siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, STK temsilcileri, iş, sanat, siyaset ve medya camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Mart Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tümen, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Gazze ve Filistin’de devam eden soykırımı kınayarak sözlerine başlayan Organizatör Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar Kara, Anadolu’nun En’leri olarak birçok şehirde Elazığ’ı temsil etmekten mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

Törende; Kanal Fırat Televizyonu 3 ödüle layık görüldü.

Yılın En Başarılı Editör Ödülü Elazığ Son Haber Editörü Batuhan Baskal’a, Yılın En Başarılı Muhabir Ödülü Semra Demirelli’ye, Yılın En Başarılı Aktüel Program Ödülü 7. Gün Program yapımcısı ve sunucusu Alper Cevher’e takdim edildi.

Bingöl’de Korkutan Deprem Bingöl’de Korkutan Deprem

BASKAL: “BARIŞIN, HUZURUN VE GÜZEL GÜNLERİN GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Yılın En Başarılı Editörü Batuhan Baskal ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Böyle güzel ve anlamlı bir ödül töreninde sizlerle birlikte olmak, en Yılın En Başarılı Editör Ödülü’ne layık görülmek benim için oldukça anlamlı ve kıymetli. Bize bugünü yaşatanlara, emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Ödülü almamızda katkısı olan, her anlamda bizleri destekleyen, elini bizlerin üzerinden çekmeyen, bizlere ışık olan Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık’a, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’a ve Haber Müdürümüz Furkan Dilaver’e teşekkür ediyorum. Tüm dünya adına barışın, huzurun ve güzel günlerin gelmesini temenni ediyorum. Bu geceyi düzenleyen emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

DEMİRELLİ, “SESİMİZİN VE GÖRÜNTÜMÜZÜN ULAŞTIĞI HER YERDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yılın En Başarılı Muhabir Ödülünü alan Semra Demirelli annesinin duasını hiçbir zaman eksik etmediğini söyleyerek, “Bu ödülü bana layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü çok şükür kurduğum hayalleri yaşayan bir isimim. Bana her türlü desteği sağlayan canım aileme, özellikle duasını hiçbir zaman yanımdan eksik etmeyen anneme çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık’a ve her şeyden önce bize iyi bir insan olabilmeyi, insanların hayatlarına dokunabilmeyi amaçlatan Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’a çok teşekkür ederim. Meslekte beni yetiştiren kıymetli büyüklerime ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları olarak sesimizin ve görüntümüzün ulaştığı her yerde olmaya devam edeceğiz.” diye kaydetti.

CEVHER: “BÜTÜN BASIN MENSUPLARI ADINA ALIYORUM”

Yılın En Başarılı Aktüel Program Ödülünü alan 7. Gün Program Yapımcısı ve Sunucusu Alper Cevher ise, “Uzun emekler, uzun çabalar sonucunda layık görüldüğüm bir ödülü almanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu ödülü sadece Elazığ’daki Kanal Fırat Ailesi değil, bütün basın mensupları adına alıyorum. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çok sayıda meslek grubuna ödül verilen gece, Türk Halk Müziği’nin usta sesi Oğuz Aksaç’ın konseri ile son buldu.   

VİDEO:

Editör: Haber Merkezi