Mediline Hastanesi ile Eminevim ve Üniversal Göz Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı.

HÜSEYİNOĞLU: HASTANEMİZİ BU ORANDA TERCİH EDEBİLİRLER

Hastane Müdürü Kürşat Hüseyinoğlu, “Bugün burada Eminevim ile karşılıklı olarak sağlıkta indirim protokolü ve Mediline Hospital Hastanesi personelleri ve birinci dereceden yakınlarının faydalanacağı Eminevim’den peşinat oranına göre belirli yüzdeler üzerinden karşılıklı indirim protokolü imzalayacağız inşallah. Her iki tarafa hayırlı uğurlu olsun. Tabi ki Eminevim üyeleri de Mediline Hospital Hastane’mizi bu oranda tercih edebilirler” ifadelerini kullandı.

İNCİ: İNŞALLAH KATKI SAĞLAMASINI DİLERİZ

Eminevim Satış Uzman Yardımcısı Ömer Faruk İnci, “Bu protokolün hem ilimiz için hem de Mediline Hostpital çalışanlarına, ailesine inşallah katkı sağlamasını dileriz. Bu protokol hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

HÜSEYİNOĞLU: BENİMSEYEREK BİZLERE TEVECCÜH GÖSTERDİLER

İmzalanan ikinci protokol ise özel göz sağlığı hizmeti sunan hastane ile oldu. Hastane Müdürü Kürşad Hüseyinoğlu, “Bugün burada Mediline Hospital Hospital hastanemiz ile Üniversal Göz Merkezi arasında karşılıklı olarak sağlıkta indirim protokolü imzalayacağız. Mediline Hospital Hastane’mizin kaliteli sağlık hizmeti verdiğini Üniversal Göz’de benimsedi. Benimseyerek bizlere teveccüh gösterdiler. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜR: 8 YILDIR İLİMİZDE FAALİYET GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

Üniversal Göz Hastanesi Pazarlama Müdürü Kübra Bakır Gür, “Merkezimiz yaklaşık 8 yıldır ilimizde faaliyet göstermeye devam ediyor. Pandemi sürecinde de siz değerli hastalarımıza üst düzey güvenlik önlemlerimizle gerek operasyonlarınız gerek muayeneleriniz sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır” diye konuştu.