Başarılı Çalışmalara İmza Atan Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi’ne Atandı

Kanal Fırat Televizyonu Haber Spikeri ve elazigsonhaber.com Haber Müdürü Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi’ne atandı. Fırat Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atanan Furkan Dilaver, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından rektörlük bünyesinde üniversitenin tanıtım ve halkla ilişkiler çalışmaları için görevlendirildi.

Başarılı Çalışmalara İmza Atan Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi’ne Atandı

Kanal Fırat Televizyonu Haber Spikeri, elazigsonhaber.com Haber Müdürü ekranların sevilen ve başarılı isimlerinden Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi’ne atandı.

Elazığ’da her kesim vatandaşın sevgisini kazanan ve yaptığı programlarla şehrin sorunlarını gündeme getirip il yöneticilerinin dikkatini çeken başarılı ve farklı programlara imza atan Furkan Dilaver, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne öğretim görevlisi olarak atandı.

DİLAVER, REKTÖRLÜK BİNASI’NDA GÖREVLENDİRİLDİ

Furkan Dilaver, üniversiteye atanmasının ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından Fırat Üniversitesi’nin tanıtım ve halkla ilişkiler projeleriyle ilgilenmek üzere rektörlük bünyesinde görevlendirildi. Dilaver’in üniversitenin tanıtım, halkla ilişkiler ve medya projeleriyle ilgileneceği öğrenildi.

DİLAVER: ÜNİVERSİTEMİZİN VE ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Fırat Üniversitesi’ne atandığını ve rektörlükte görevlendirildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Öğretim Görevlisi Furkan Dilaver, “Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’ne Öğretim Görevlisi olarak atanmamın ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın takdirleriyle Üniversitemizin tanıtım ve halkla ilişikler çalışmalarıyla ilgilenmek üzere Rektörlük bünyesinde görevlendirildim. Şahsımızın fikir ve düşüncelerini önemseyen Sayın Rektör hocamıza ve idari kadromuza sonsuz teşekkür ederim. Üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesi, tanıtımı için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kanal Fırat Medya Grubu olarak Öğretim Görevlisi Furkan Dilaver’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

FURKAN DİLAVER KİMDİR?

Furkan Dilaver, 1993 yılında Elazığ merkezde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta okulu Elazığ Dumlupınar İlkokulu’nda tamamlamıştır.

2008 yılında Necip Güngör Kısarpamak Anadolu İletişim Meslek Lisesi’ni kazanmış ve gazetecilik alanından mezun olmuştur. 2011 – 2013 yılları arasında İstanbul Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümünü tam burslu kazanmış ve 2 yıl İstanbul’da televizyonculuk alanında eğitim almıştır.

DGS ile Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümüne birincilikle yerleşmiş ve 2016 yılında fakülte eğitimini başarıyla bitirmiştir.

2017 yılında Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İletişim Bilimleri alanında Yüksek Lisansı kazanmış ve 2020 yılında mastarını tamamlamıştır.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü’nde de eğitim almıştır.

Lise eğitimini alırken 2008 yılında Kanal E Televizyonu’nda medya sektörüne stajyer olarak başlamıştır. 2008 yılından bu yana medya sektörünün içerisindedir. Uzun yıllar Haber Muhabirliği görevini sürdürmüş ve 2016 yılında Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının birleşmesiyle birlikte Kanal Fırat Televizyonu’nda “Furkan Dilaver ile Son Baskı” isimli gece haberlerini hazırlayıp sunmaya başlamıştır.

Kanal Fırat Medya grubu içerisinde yer alan www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’nin Kurucu Haber Müdürlüğü görevinde bulunmaktadır.

Meslek hayatı boyunca kurum – kuruluş ve STK’lar tarafından çok sayıda başarılı ödülüne layık görülmüştür. Malatya’da düzenlenen Altın Kayısı Ödülleri’nde ise hazırlayıp sunduğu “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programı Türkiye’nin En İyi Gece Haber Programı seçilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 03:37
SIRADAKİ HABER

banner137