Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Akın seçim ziyaretleri kapsamında Doğukent ve Ulukent Mahallesi’ni ziyaret etti.

Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Doğukent ve Ulukent Mahallesi’nde çay ocaklarını ziyaret eden Akın, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip, Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istedi.

Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

Başkan Akın, “Asfaltı olmayan suyu kesilen bir belediye olmaz. Suyuna müdahale edemeyen bir belediyecilik olmaz. Bunlar temel hizmetler kusura bakmayın ama her mahalleyi geziyoruz bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik ile karşı karşıyayız” dedi.

Şehir içi ulaşımı rahatlatacak projelerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Akın; “Doğukent ve Hilalkent Tramway Hattı projesiyle Elazığ'ı bir uçtan diğer uca bağlayacak ucuz, sessiz ve hızlı tramvay hattı ile şehirde ulaşımda büyük bir kolaylık ve güvenlik sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.


Editör: Haber Merkezi