Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aday Aygen bu kapsamda Elazığ Çemişgezekliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek Başkanı Gürkan Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, şehrin geleceği ve gelişimi için önemli konular ele alındı.

Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Elazığ’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek projelerini anlatarak, Çemişgezeklilerin desteklerini istedi.

Aygen, "Elazığ için yapacak çok işimiz var. Tarihi dokusu, kültürü ve değerleriyle Çemişgezek'in her bir taşı, bizim için kıymetli. Onları koruyarak ve şehrimizi geleceğe taşıyarak, hep birlikte Elazığ'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

Gürkan Öztürk, MHP adayı Aygen'e derneklerine yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür ederek, Çemişgezekliler olarak Aday Aygen’e başarılar diledi.

Toplantının sonunda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve şehrin kalkınması için yapılabilecek adımlar masaya yatırıldı.

Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP Elazığ il yönetimi, dernek ziyaretlerini sürdürerek Elazığ'ın dört bir yanındaki vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

Aygen, “Elazığ’da Fırat Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde kentleşme ve çevre sorunları anabilim dalında Öğretim Üyesiyim. Benim çalışma alanlarım yerel yönetim, sosyal belediyecilik, kent konseyleri, sivil toplum kuruluşları ve yerinden yönetim. Allah bizlere nasip ederse sizlerin destekleriyle bizim siyaset bilimimizi yerel siyasette uygulayıp genel siyaseti etkileyecek bir formülle inşallah bu kenti yönetmeye talibiz. Kıymetli dava arkadaşlarım ben bu coşkuyu gördüğü zaman motivasyonum daha yükseldi işte sadakat, işte cesaret bu salonda, bütün güzellikle bu salonda. Ben hazırım, ben göreve varım diyenler bu salonda” dedi.

Editör: Haber Merkezi