Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın bu defaki durağı Yunus Emre Bulvarı üzerindeki işletmelerdi.

Esnafları gezen Prof. Dr. Çoban, el sıkıştı, sıkıntıları dinledi, destek istedi. 

Vatandaşlarla, esnafla buluşan Prof. Dr. Çoban, yapacaklarını paylaşmaya çalıştı.

Çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Adayı Prof Dr. Bilal Çoban, çocukları harçlıksız bırakmadı.

ÇOBAN: ESNAF GEZİSİNDE BULUNDUK

Ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Bilal Çoban, “Esnaf gezisinde bulunduk. Tabi biraz siyasetin hızlanması, belediye seçimlerin vatandaş nezdinde hakikatten bir kurtuluş olarak görülmesi ve bizimde bu süreç içerisinde çabalarımız hakikatten bizi biraz daha fazla adım atmaya itmiş durumda. Tabi esnafımızla oturup kalkınca işleriniz nasıl demeye işin doğrusu yüzümüz çok tutmadan ama umutlarını da yıkmadan hep geleceği de göstererek bu seçime 1 Nisan’a kadar ulaşmayı arzuluyoruz. Çünkü 1 Nisan’dan sonra Allah şanlı bir zafer le bize yardım ettiğinde bu şehirde üreten bir şehir, kendi sermayesini ileriye doğru taşıyacak bir şehir ve vatandaşın hakikatten ufkunun daha ileride ve çocuklarının gelecek endişesinin olmadığı bir şehir olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: BU MODELDE İNŞALLAH ELAZIĞ’DAN DOĞMUŞ OLACAK

Aday Bilal Çoban, “Belediye olarak biz bir adım önde ticaret erbabına cesaret veren, ortaklık kültürünü geliştiren bir noktada olmayı arzu ediyoruz. Kooperatifçilik sistemi geliyor, 20 bin işsizimize iş geliyor, kadınlarımızın artık kendi oturdukları evleri de dahil olmak üzere üretime katkı koyacakları ve üretimin içerisinde yer alacakları bir sistem getiriyoruz. Kooperatifçi sistem Türkiye’nin de kurtuluşu olacak. Allah nasip ederse Türkiye’nin mahalli idarelerinde belediyelerinde bizim Elazığ modeli sadece bizim doğumuzdaki 10 milyon kişinin değil, batımızdaki 70 milyon kişinin de umudu olacak. Bundan sonraki süreçte belediyeler üreten belediye olmak için yarışacaklar. Bu modelde inşallah Elazığ’dan doğmuş olacak” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL