31 Mart yerel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ Belediye Başkanlığına aday olan Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aygen bu kez beraberindeki heyet ile birlikte Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı şeflikleri ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında personeller ile bir araya gelen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, sorun ve talepleri dinleyerek 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Milletvekili Erol: Elazığ Esnafının Sorununu Meclise Taşıdık Milletvekili Erol: Elazığ Esnafının Sorununu Meclise Taşıdık

Daha önce şantiyede taşeron firma mühendisleri ile bir araya gelen Aygen şehirdeki su kesilmeleri gündeme gelince, göreve gelir gelmez bütün kurum ve paydaşlarla eşgüdümlü çalışacaklarını, Elazığ’ı layık olduğu yönetim anlayışına ve hizmete kavuşturacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşümden, sosyal yardımlara; alt yapıdan enerji üretimine kadar her konuda çalışmalarının hazır olduğunu dile getirdi. Ayrıca emekli ve dar gelirli ailelerin su ücretlerine %50 indirim yapacaklarını söyledi.