Yerel seçim çalışmalarına sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Başkanı Ömer Ateş, kapı kapı gezmeye devam ediyor.

Önceki gün Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanlarını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Septioğlu, ‘ilimizin en önemli sorunlarının başında istihdam gelmektedir. Teknik elemanın yetişmesine yönelik kurumlar arası işbirliği yapılarak nitelikli eleman yetiştirmek gerekmektedir. Bizler ilimiz istihdamına katkı sunacak çeşitli projelerle hem esnafımıza katkı sağlayacak hem de istihdamın artması için projelerimizi bir bir hayat geçireceğiz ‘ dedi.

Belediye Başkan Adayı Septioğlu Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çalışmalarına Belediye Çarşısı ve Saray Cami bölgesi esnaf ziyaretleriyle devam eden Septioğlu esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnafın ekonomik olarak çok yıprandığını dile getiren Septioğlu ‘Hayalperest ekonomik politikalar yerelde esnafımızı kötü etkiliyor bu minvalde belediye olarak üstümüze düşeni yapıp, halkımız için yerel esnafımızı cazip hale getireceğiz. Belediye Çarşısının yeniden eski güzel günlerine kavuşturacağız. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı sadece dükkânlarında değil aynı zamanda düzenleyeceğimiz fuarlarımızda da buluşturacağız. Belediye bünyesinde vereceğimiz eğitimlerle, yerelde üretim veya perakendecilik yapan firmalarımızı e-ticaret ile tüm dünyaya açılmasını sağlayacağız' dedi.

Başkan Adayı Septioğlu asrın felaketi olarak kabul edilen 6 Şubat Depremlerine dair açıklamada bulundu.

Elazığ olarak deprem kuşağında olan bir şehiriz. Bu durumun acı tecrübesini son 4 yılda 3 defa yaşadık. Depremler ile mahallelerimiz yıkıldı, kent kimliğimiz ortadan kalktı, şehrimiz virane oldu. Aradan geçen 4 yıla rağmen depremin izleri halen de şehrimizde kendini göstermektedir.  Mahallelerimiz perişan durumdadır, esnafımız mağdurdur, insanlarımız uzun yıllar yaşadıkları mahallerinden uzaktadı

Özellikle doğu mahallelerimiz harabe durumdadır. Bu görüntüler ne şehrimize, ne de insanımıza yakışmamaktadır. Yerinde dönüşüm çalışmalarını 31 Mart yerel seçimlerinden hemen sonra başlatarak hem mahallelerimizi yeniden ayağa kaldıracak hem de insanlarımızı uzun yıllar yaşadıkları, komşuluk ilişkilerini paylaştıkları mekânlara yeniden dönüşünü sağlayacağız. Elazığ Belediyesi, depremin yıktığı tüm mahallelerimizde yerinde dönüşümün öncüsü olacaktır. Mevcut yönetim, depremin yıktığı mahallelerde bırakın mahallelerde kentsel dönüşüm yapmayı cadde ve sokakların dahi bakım onarımını yapmayarak insanlarımızı kendi kaderlerine bırakmıştır. Bu belediyecilik anlayışı Elazığ’ın çevre illerden dahi geriye gitmesine neden olmuştur.

 Elazığ, milli görüş belediyeciliği ile eski güzel günlerine yeniden dönecektir.

Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

Tüm Türkiye gibi Elazığ’ında Milli Görüş Belediyeciliğine ihtiyacı vardır. Bu nedenle Yeniden Refah, Yeniden Elazığ

Önümüzdeki süreçte Ahlaklı belediyecilik anlayışımız ile hem şehrimiz depreme karşı dirençli bir kent yapacağız hem de şehrimizi modern bir görünüme kavuşturarak daha yaşanabilir Elazığ’ı hep birlikte oluşturacağız.

Elazığ’dan yakacağımız Refah ışığı beraberinde Refah iktidarını o da beraberinde sağlam hizmetleri güçlü yapıları getirecektir.

Editör: Haber Merkezi