Elazığ Mobilyacılar Üretim Ve Pazarlama Toplu İş Yeri Kooperatifi Başkanı Fethi Dilek Elazığ Mobilyacılar Üretim ve Pazarlama Toplu İş Yeri Kooperatifi iş birliğinde yapılacak olan Mobelyum AVM Projesine ilişkin detayları açıkladı.

Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Mobilyacılar sitesi ile ilgili büyük bir yol kat ettiklerini söyleyen Başkan Dilek, yakında inşaat çalışmalarına başlanacağını ve bin kişilik istihdam sözlerini hayata geçireceklerini belirtti.

Başkan Dilek, “Büyük bir değer olan mobilyacılar sitesiyle alakalı büyük bir yol kat etmiş durumdayız. Sağ olsun Şahin Şerifoğulları bize inanarak güvenerek arazimizi verdi 80 bin 400m² bir arazimiz var. Şantiyemizi kurduk hafriyatımızı yaptık fiyatımızı belirledik büyük bir mesafe kat ettik 77 adet 1.500m² dükkânlarımız var. Yakında inşallah Sanayi Bakanlığının desteğiyle inşaata başlanacak, şehrimiz için ciddi bir kazanım ciddi bir yatırım bin kişilik istihdam sözümüz var bu projeyle birlikte, inşallah onu hep birlikte hayata geçireceğiz kıymetli sayın başkanımızın çok büyük destekleri ve bize olan inancı tam, sağ olsunlar şehrimiz için gerçekten büyük bir proje, bölgele hitap edecek bir  proje. Çünkü kayseri den bu tarafa böyle bir proje yok. Mobilyacı esnaflarımız, dostlarımız bir alanda kümelenerek ciddi bir sinerji oluşturacaktır. Ticari açıdan şehrimiz mobilya sektöründe çok güçlü ve iyi bir konumda parasal alanda istihdam alanında hatır sayılır bir sektörümüz var, buradan orta doğuya ve birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Hazır marka üründe ciddi bir satışımız var. Bu projeyle beraber bölgeye hitap etmek istiyoruz. İnşallah çevre illerimizde de müşterilerimiz ve misafirlerimizi ağırlayarak ciddi anlamda bir ticari sinerji oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.   

Editör: Haber Merkezi