Türkiye’deki yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendiren Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kangal, Türk lirasının döviz karşısında pula döndüğünü kaydetti.

KANGAL: MİLLETİMİZ AÇLIĞA VE ÇARESİZLİĞE İTİLDİ

Başkan Kangal, “Türk lirası, döviz karşısında adeta pula dönmüş, uygulanan yanlış ekonomik politikalar neticesiyle paramız tarihin en itibarsız seviyesine ulaşmıştır. Bilimsel hiçbir karşılığı olmayan ekonomik politikalar neticesinde milletimiz her geçen gün açlığa, sefalete ve çaresizliğe itildi. Ekonominin kitabını yazdık diyenlerinin ülkeyi getirdiği nokta ne yazık ki açlık sefalet ve işsizlik olmuştur. Zamlar yağmur gibi vatandaşımızın üstüne yağmakta halkımız biraz daha fakirleşmekte iş bilmeyen yöneticiler sayesinde ülkemiz adeta varlık içerisinde yokluk çekmektedir” ifadelerini kullandı.

Kangal, vatandaşlara seslenerek, sağduyulu davranılmasını istedi.

KANGAL: KIŞKIRTMALARA GELMEYELİM

Başkan Kangal, “Bu zorlu günlerde sağduyumuzu sakın ha elimizden bırakmayalım. Kışkırtmalara gelmeyelim. Biran önce sandığın önümüze konulmasını ve gereken cevabın demokratik yollarla verilmesi gerektiğini buradan söylemek isterim. Kimse sakın umutsuzluğa kapılmasın. Sakın gençlerimiz geleceğinden umudunu kesmesin. Bu ülkenin vatansever liyakat evlatları elbette sahneye çıkacak ve ülkemizi aydınlık bir geleceğe ulaştıracaktır” dedi.