Geçtiğimiz günlerde Elazığ için hazırladığı projelerini ortak yayınla Elazığ kamuoyu ile paylaşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Akın seçim ziyaretleri kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şubesi ve Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür;  emeklilerin yaşadığı sorunları dile getirdi.

Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama! Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama!

Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş ise,  bu yıl emeklilerin tabiri caizse ölüm yılıdır ”dedi.

Başkan Adayı Akın ise; emeklilerimizin yaşadığı zorlukları yakından takip ediyor ve biliyorum diyerek emekliler için hazırladığı projelere değindi.   

Akın, “Emeklilerimizin yaşadığı zorlukları yakından takip ediyor ve biliyorum. Belediye Başkanı olmam durumunda öncelikle bütçenize katkıda bulunmak için, Halk Ekmek Fabrikası kurarak ekmeği, Yöresel ürünleri satış noktası kurarak temel tüketim malzemesi süt, peynir, yağ gibi ürünleri inşallah sizler uygun bir şekilde arz edeceğiz. Emekli Evi projemiz olacak. Burada uygun şartlarda vakit geçirebilecek, sosyal faaliyetleriniz yapabilecek ve ailenizi ve misafirlerinizi ağırlayabileceksiniz. Bir dernek başkanı temsil gücüne sahip konumdadır. Bizim için dikkate alınması en yüksek mevkidir. Biz mutlaka sizlerle sürekli istişare halinde olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi