Yeniden refah partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu, il başkanı Ömer ateş ve beraberindeki heyet medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından karşılanan heyet seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

SEPTİOĞLU: ELAZIĞ’IMIZI DAHA GÜZEL İNŞASINA ÇALIŞACAĞIZ

YRP Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede “Geçmişte yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır” diyerek hemşehrilerinin desteğini istedi.

Faruk Septioğlu, “Bir seçim startı verildi inşallah biz Elazığ’ımıza gereken hizmetleri vermeye çalışacağız. Tabi bu bağlamda geçmişte yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır. Biz laf değil iş üretiriz, Allah’ın izniyle yaptığımız şeylerle yerelde Belediyecilikte bizim oturan Belediyecilik sistemini yeniden inşa etmemiz gerekiyor. Hep birlikte Elazığ’ımıza gerekli bütün hizmetleri vermeye çalışacağız. Halkımızın milletimizin hep birlikte Elazığ’ımızı daha güzel inşasına çalışacağız. Bu bağlamda bütün hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz.” dedi  

Elazığ’da İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı Elazığ’da İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

SEPTİOĞLU: SU PROBLEMİNİ BİLİYORUZ

Elazığ’ın sorunlarını biliyoruz diyen Septioğlu, sorunları çözeceklerini söyledi.

Faruk Septioğlu, “Su problemini biliyoruz, Elazığsporun problemini de biliyoruz, depremde zaten Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın, dönüşümleri de biliyoruz, yollarımızı biliyoruz, Belediye çalışanlarının problemlerini. Hepsine vakıfız. Hepsini en güzel şekilde çözüp yerine getireceğiz. Elazığ’a kendi cazibesiyle gelen bir su Elazığ’ımıza yeter diye düşündük fakat barajlardaki bazı problemlerden dolayı biraz sıkıntılı suyun gelmesi oradan ama çözümünü bulacağız Allah nasip ederse.” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi