Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, STK Platformu Dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu ile bir araya geldi.

“GEREKLİ ÇALIŞMAYI SERGİLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Elazığ için elimizden gelen her şeyi gücümüzün yettiği, dilimizin döndüğü kadar yapmaya çalışacağız” diye belirterek “ Malum 140 tane STK’ mızdan 123 tanesi oy kullanmıştı. 5 tane yeni çalışma gurubu arkadaşlarımız ile göreve başladık. Bu gün de milletvekilimiz Sayın Metin Bulut bizleri ziyaret etmeye geldiler. Geldiklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Elazığ da sivil platformun yapması gerek çalışmalar ne ise gücümüzün yettiği dilimin döndüğünce yapmaya çalışacağız. Toplum platformu sayın vekilimizin Elazığ da eli ayağı olacak. Bu noktada gerekli çalışmayı sergilemeye çalışacağız. Her türlü konuda destek olamaya çalışacağız. Bu nazik ziyaretinden dolayı Elazığ Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİR NÖBET DEĞİŞİMİ OLDU”

Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut ise, sözlerine Yeni Yönetime başarılar dileyerek başlayarak “ Sayın dönem sözcümüz demin ifade ettiler ayın 16 da bir nöbet değişimi oldu. Elazığ sivil toplum kuruluşlarında yeni bir ekip bayrağı teslim aldı. Ben hem hayırlı olsun ziyaretinde hem de bir takım istişarelerde bulunmak için ziyaret ettik” diye kaydetti.

“TABELADAN İBARET”

Sivil Toplum kuruluşlarının önemine değinen Milletvekili Bulut,

 “bir toplumun kalkınması sivilleşmekten geçer” diyerek, “Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları kurulduğu günden bu güne gerçekten sadece kağıt üzerinde kalmayan tabeladan ibaret olamayan bir platform olmanın gerekliliğini getiren yapılardan biri oldu. Ben STK geçmişi olan bir arkadaşınızım. Bir toplumun kalkınması gerçekten sivilleşmesinden geçiyor. Böyle bir amaca hizmet ediyorlar. Bize ihtiyaç duyduğunuz gelmenizi istediğiniz alan da açık çek veriyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından STK Dönem Sözcüsü Kayaoğlu, Milletvekili Bulut’tan, platform olarak yapmayı istedikleri ilk etkinlik için destek istedi.