8-11 Şubat 2024 tarihinde Mersin de düzenlenen Okullar arası Gençler Türkiye Kickboks müsabakalarında Yahya Kemal Beyatlı Anadolu lisesi sporcularından Buse Özgür kilosunda Türkiye şampiyonu oldu.

Buse Özgür 50 kg genç bayanlar Kick Light kategorisinde finalde rakibini sayı nakavt üstünlükleri mağlup ederek hedefine ulaştı.

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi müdürü Ali Rıza Tan bu başarının rastlantısal olmadığını Busenin disiplinli ve çalışkanlığının sonucu olduğunu söyleyerek sporcusunu tebrik etti. Tan yaptığı açıklamada; ”Okulumuz spordaki üstün başarıları ile son yıllarda dikkati fazlasıyla çekmektedir Buse Özgür almış olduğu Türkiye şampiyonluğu da bunun göstergesidir Tebrikler şampiyon ”diye konuştu.

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Emel Mazılı Altaş ise Buse Özgür’ün Elazığ ve okulları adına muazzam bir başarıya imza attığını belirterek;” Millî sporcu olma yolunda emin adımlarla ilerleyip, ülkemizi bayrağını dalgalandıracağına inanıyorum.Kendisini ve emeği geçen antrenörlerini kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi