Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’a geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ Havalimanı’nda CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, CHP İl Başkanı Av. Onur Özkan, ilçe başkanları ve partileri tarafından karşılandı.

Yaralı Serçeyi Kurtarmak İsterken Kamyon Çarptı Yaralı Serçeyi Kurtarmak İsterken Kamyon Çarptı

CHP Genel Başkanı Özel, Elazığ Havalimanı’nda partililerine seslenerek, 31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ’da belediye başkanlığını kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Özel, “İyi ki varsınız iyi ki buradasınız. Hepinizi çok seviyoruz, hep birlikte çalışıp 31 Mart’ta önemli bir başarı elde etmek istiyoruz. Elazığ’da 31 Mart için son derece çalışkan, son derece yakışıklı Elazığ’a yakışır partimizin önceki dönem İl Başkanı adayımız ona sahip çıkmanızı bekliyorum. Milletvekiliniz Gürsel Erol, önceki dönem İl Başkanınız şimdiki dönem Belediye Başkan adayınız ve İl Başkanımızla beraber hepinizden beklentim şudur; Nisan ayında Elazığ Belediyesine bir acı kahvenizi içmeye gelmek istiyorum. Belediyeyi kazanın hep birlikte gelelim Elazığ Belediyesini bir partinin Belediyesi olmaktan çıkarıp Elazığ’ın Belediyesi yapalım. O güne kadar hepinize başarılar diliyorum tekrar geleceğim. Tunceli programı için yarın Tunceli’de olacağız ama Elazığ’da Belediye Başkan adayımızla birlikte çalışmak için geleceğim, Elazığ Belediyesinin Kazanacağız, tarih yazacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, merhum Tunceli Milletvekili Kamer Genç için Tunceli’de düzenlenecek anma programına katılmak üzere Elazığ Havalimanı’ndan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi