24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği seçimleri öncesi, Saadet Partisi Elazığ il teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, Saadet Partisi Elazığ teşkilatının çalışmalarına katılmak üzere Elazığ’a geldi.
Çok sayıda aracın oluşturduğu konvoyla Elazığ’a gelen Başkan Asiltürk, Saadet Partisi Kadın Kolları yönetimiyle birlikte Gazi Caddesi’nde sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu yürüyüşte yoldan geçen kadınlara karanfil dağıtıldı.

“TÜRKİYE SAADETE İNANACAK”
Sevgi Yürüyüşünden önce toplanan kalabalığa hitap eden Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, 25 Haziran’da Türkiye’nin saadete uyanacağını söyleyerek “ Herkes 25 Haziran’ı bekliyor. Bizde yanı şuur ile sorumluluk ile inşallah bu beklentiye en güzel karşılığı mecliste olarak Cumhurbaşkanımızı makamına taşıyarak vereceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Türkiye saadete inanacak” dedi.

Saadet Partisi Elazığ Kadın Kollarının yoğun katılımıyla gerçekleşen sevgi yürüyüşüne Elazığ Milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen, Ebubekir Tanyıldızı ve Saadet Partisi il yönetimi de katıldı. 

“24 HAZİRAN DA İNŞALLAH 81 İLİMİZİ KARDEŞ OLARAK BAĞRIMIZA BASACAĞIZ”

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlara seslenen Saadet Partisi Elazığ İl Başkan Vekili Mustafa Kodat düzenledikleri sevgi yürüyüşüne katılanlara teşekkür ederek “ Bizler Saadet Partisi olarak bizlere hakaret edenlere biz gönlümüzü açacağız. Bizler Saadet Partisi olarak bizlere küfür edenlere karanfil dağıtacağız. Kardeşliğimiz sunacağız. 24 Haziran da inşallah 81 ilimizi kardeş olarak bağrımıza basacağız. Ülkemizde huzurun kardeşliğin barış için var gücümüz ile çalışacağız” diye kaydetti.        

Öte yandan Saadet Partisi Kadın Kolları daha sonra iftar yemeğinde bir araya geldi.

Saadet Partisi Elazığ Kadın Kolları Başkanı Şule Köse, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.


“BU MEMLEKETİMİZ İÇİN KABUL EDİLEMEZ”

Kadının toplumdaki önemine değinen Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk yaptığı konuşmada partilerine destek isteyerek “ Siyaseti aktif olarak yaptığımız gibi seçmen olarak ta, kadın seçmen olarak ta söz sahibiyiz zaten. Fakat bütün kadınlar olarak kalplerimizde propagandaları çözerek hür irademi ile kararımızı verip yolunda gitmeyen ya da değiştirmeyi inşallah 24 Haziran da bu üstünlük kullanacağız. Olağan üstü hal uygulaması iki yıl içinde olağan hale gelmiştir. Bunun devamında seçime gidiyoruz. Bu aslında bir ülkenin özgürlüğü için bağımsızlığı için kabul edilmez bir durumdur. Çünkü o halde o hal uygulamasında kanunlar gelmiştir. Keyfiyet gelmiştir, kişiye özel uygulamalar gelmiştir. Bu memleketimiz için kabul edilemez” şeklinde aktardı.