Özel olarak hizmet veren bir anaokulu ile Memur Sen Elazığ Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı.

YILDIRIM: İNŞALLAH KARŞILIKLI HAYIRLI

Anaokulunu Kurucusu Canan Yıldırım, “Biz kurum olarak Memur Sen ile büyük bir ekip olan Memur Sen ile yapacağımız protokolde yüzde 10 indirim uygulayacağız. Onun için arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah karşılıklı hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

AŞAM: VELİLERİMİZE DESTEKTE BULUNACAĞIZ İNŞALLAH

Anaokulunu Müdürü Nağme Uca Aşam da, “Kreş olarak bir 3 yaş grubu öğrencilerimiz ile bir aradayız. Onların eğitimlerinden önce bakımlarını üstleniyoruz. Bakım ve sağlıklarıyla. Memur Sen ile yapmış olduğumuz anlaşmada bizde yüzde 10 indirim ile velilerimize destekte bulunacağız inşallah” şeklinde konuştu.

BAHŞİ: BU PROTOKOLÜN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

Okul öncesi eğitimin önemli olduğunu ifade eden Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Bir indirim anlaşması imzaladık. Bu indirim anlaşmamızla yüzde 10 oranında üyelerimiz buraya geldiklerinde hizmet karşılığında yüzde 10 indirim yapılacak. Ben bu güzel hizmeti sunan başta kurumumuzun yöneticilerine, değerli öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten okul öncesi eğitim çok önemli. Çocuklarımızın kişiliğinin geliştiği bu dönemde öğrencilerimizin geleceğimizi inşa edecek bu neslin yetişmesinde çok önemli bir yeri var bu okulumuzun. Emeği geçen herkese ben teşekkür ediyorum. Böyle bir kurum ilimizde olduğu için de mutluyuz. Bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.