Elazığ Özel Harput Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından LÖSEV’e destek amaçlı kermes düzenlendi.

Lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen kermese İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul Müdürü Hüseyin Yeşiltan, Okul aile birliği ile düzenledikleri kermesin gelirlerini Lösemili çocuklar derneğine bağışlayacaklarını söyledi.

Yeşiltan, “Biz bu hizmetlerinden, bu çalışmalarından ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca buraya kadar gelen misafirlerimize de teşekkür ediyoruz onlarda bu kermesimize ilgi gösterdiler çok sevindik” dedi.

Okulun kurucu müdürü Zafer Ayaz hayırlara vesile olacak bir şeylere imza attığımız için çok mutluyuz” dedi.

Ayaz, “Böyle güzel bir günde, böyle hayırlara vesile olacak bir şeye imza attığımız için çok mutluyum. Özellikle okul aile birliği başkanımıza çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir şey düşündüğü için. LÖSEV haftası sınavlarımız olduğu için 1 hafta erteledik. Böyle önemli haftalarda da böyle şeyler düşünüyoruz. Okul aile birliğimiz, öğretmen arkadaşlarımız, müdürümüz bu konuda çok hassas” şeklinde konuştu.

Okul aile Birliği başkanı Fatma Alevsaçan, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Alevsaçan, “Öğretmenlerimizle bu konu üzerinde konuştuk LÖSEV haftası olması nedeniyle böyle bir farkındalık yaratmak istedik. Buradan elde edeceğimiz bağışları da LÖSEV Derneği’ne bağışlayacağız. Öğretmenlerime, kurucuma, müdürüme tüm velilerime teşekkür ederim destek verdikleri için” dedi.