Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir tarafında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında Elazığ’da da etkinlik düzenlendi.

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü tarafından saat 19.19’da Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahası’nda program gerçekleştirildi.

GÜNGÖR: BU KUTLAMAYI KENDİ ELLERİMİZLE HAZIRLADIK

Elazığ Gençlik Merkezi Gönüllüsü Aylin Nursu Güngör, “Bugün 19 Mayıs. Gençlerimiz pandemi döneminde çok fazla sıkılmıştı. 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladık. Elazığ Gençlik Merkezi’nin Sentetik Sahası’nda coşkuyla sosyal mesafemize uyarak, maskelerimizi takarak kutlama yaptık. Çok mutluyum. Bu kutlamayı kendi ellerimizle hazırladık” ifadelerini kullandı.

ÇELİK: ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Elazığ Gençlik Merkezi Gönüllüsü Taha Eren Çelik, “Hepimizin öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Bu pandemiden sonra yaptığımız ilk kutlamalardan biriydi. Çok verimli geçti” dedi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, il yöneticileri, STK temsilcileri, sporcular ve gönüllüler katıldı.

Gençlik Merkezi sahasında ay yıldızlı koreografi oluşturuldu.

Saat 19.19 olduğunda ise meşaleler yakılarak İstiklal Marşı’mız okundu.

VİDEO