Çin'de başlayıp dünyayı etkisine altına alan korona virüsüne karşı alınan önlemlere dikkat çekmek için birçok önlem alındığı gibi vatandaşların evde kalmaları konusunda da mesajlar veriliyor.

Elazığ'da da hem sahada dezenfekte çalışmaları yapılıyor, hem de vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Kentin yöneticilerinin yanı sıra siyasilerde çektikleri videolarla vatandaşları evde kalma konusunda uyardı…

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da çektikleri video ile evde kal mesajı verdi.

BULUT: LÜTFEN EVDE KAL

Paylaştığı videoda çok önemli ve hassas bir süreçten geçildiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Önce kendi, sonra ailenizin ve tüm toplumun sağlığı için lütfen evde kal” dedi.

EROL: EVİNİZDEN ÇIKMAYIN

Dünya da yaşanan korona virüsün Türkiye'yi de etkilediğini aktaran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Doğal olarak hem Sağlık Bakanlığın hem de hükümetin bütün belediyelerin ve valiliklerin aldığı tedbirler var. Kendi sağlığını ailenizin sağlığı dostlarınızın akrabalarınızın ülkemiz ve dünya insanlığı için evinizden çıkmayın. Bu süreci evinizde geçirin dostlarınız ve akrabalarınız ile evde telefonla irtibat kurun. Aileniz ile birlikte mutlu ve sağlıklı günler diliyorum. Daha güzel günlerde buluşmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun” mesajını verdi.

ŞERİFOĞULLARI: EVDE HAYAT VAR

Ülke olarak çok kritik bir süreçten geçtiklerini anımsatan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Virüsten daha fazla etkilenmemek için her türlü tedbirleri alıyoruz. Unutmayınız ki alacağınız tedbirler virüsten çok daha güçlüdür. Evde kalıyoruz evde hayat var” ifadeleriyle vatandaşlara seslendi.

VİDEO