31 Mart yerel seçimleri öncesi İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri için başvurular devam ediyor.

Elazığlı İş İnsanı Mehmet Baki Yalçın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den İstanbul Sarıyer İlçe Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Elazığlı Mehmet Baki Yalçın yaptığı açıklamada, “Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Sarıyer’imize hizmetkâr olmak, ‘Ben de varım’ demek için Sarıyer Belediye Meclisi üyeliğine aday adaylık başvurumu yaptım. Hedefim AK Parti’yi en iyi şekilde temsil edip, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir.” dedi.

MEHMET BAKİ YALÇIN​ KİMDİR?

Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama! Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama!

1973 Palu doğumlu olan Yalçın, 1988 yılında Kovancılar İlkokulu ve Ortaokulu’ndan mezun oldu. 2000 yılında Paris’e yerleşen Yalçın, Paris’te iş hayatına inşaat sektörüyle devam etti. 2007 yılında kardeşleri ile birlikte kurduğu İnşaat şirketinde 2009 yılına kadar şantiye şefi olarak çalışan Yalçın, 2015 yılından itibaren Türkiye’den Fransa’ya inşaat malzemesi ihracatı yaptı. 2017 yılında İstanbul’a yerleşen Yalçın, Evli ve 6 çocuk babasıdır. Yalçın 2022 yılından beri İstanbul Elazığlılar Dayanışma Derneği Başkan Vekili olarak da görev yapmakta.

Editör: Haber Merkezi