ELFED,İçişleri  ve Sağlık bakanlığında görevli bürokratlar ile Adalet Bakanlığı’nda görevli Yargıtay üyeleri, Danıştay üyeleri, İstanbul’da görevli Bölge İdaresi Mahkemesi Başkanı, Savcılar, Hakimler Emniyet Müdürlerimiz ve Doktor olan Elazığlılar ile bir araya geldi.

Programın konusu Elazığ’da yaşanan 6.8’lik deprem ve sonrasında yapılan çalışmalar oldu.

AĞAR: ELAZIĞ ÇOK SAYIDA KURBAN VERMEMİŞSE İBRAHİM TAŞEL SAYESİNDEDİR

İçişleri ve Adalet Eski bakanı Mehmet Ağar, “Bizlerde bürokrasiden geldik. Türk demokrasi ve devlet hayatının başına gelen en büyük felaket olan FETÖ örgütüdür.  Elazığ çok sayıda kurban vermemişse İbrahim Taşel sayesindedir” diye kaydetti.

İÇMELİ: DEPREM BİZİ DERİNDEN YARALADI

ELFED Başkanı Faik İçmeli ise, “ Elazığ’da meydana gelen depremde şehrin 3’te biri hasar görmüştür. Nüfusun 4’te biri dışarıda kalıyor. Bu deprem bizi derinden yaraladı. Ama şunu ifade edeyim; bu güzel şehrimizin insanlarının ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu bu deprem bir kez daha gösterdi. 83 milyon insan tek yürek oldu. Hiç ayrım yapmaksızın Elazığ’ın derdiyle dertlendiler” ifadelerini kaydetti.

İçmeli, federasyon hakkında bilgi de verdi.

ELFED’in geleneksel hale getirdiği Programa katılan Elazığlı iş insanlar, yargı üyeleri ve bürokratlar, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.