2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı kademeli olarak 21 Eylül tarihinde başlayacak..

Fırat Anaokulu da; eğitim ve öğretim yılının başlamadan önce okulda tüm hazırlıkları tamamladı.

Covid – 19 tedbirleri kapsamında mesafe kurallarını anımsatan uyarı yazıları yapıştırıldı, belirlenen alanlara dezenfektanlar yerleştirildi..

DEMİR: ÖĞRETMENLERİMİZ VE OKUL ÇALIŞANLARIMIZLA BİRLİKTE HAZIRLANDIK

Okul Müdürü Onur Demir, “Fırat Anaokulu olarak 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılına ekip ruhu ile tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızla birlikte hazırlandık” dedi.

DEMİR: BAŞARILI EĞİTİM YILI İLE BU YILI KAPATMAK İSTİYORUZ

Demir, temiz okul sertifika programının tüm şartlarını yerine getirdiklerini, anne ve babaların güvenle çocuklarını okula gönderebileceklerini belirterek, “Temiz okul sertifika programının tüm şartlarını yerine getirdik. Yine Covid-19 korona salgını hastalığı nedeniyle okulumuzda hijyen kurallarına uygun tüm önlemleri aldık. Bakanlığımızın ön görmüş olduğu eğitim programı doğrultusunda seyreltilmiş eğitim ve uzaktan eğitim programlarını hazırladık. Sınıf sayılarımızı ikiye böldük. 1inci grup, 2’inci grup diye. 1’inci grup farklı günde, 2’inci grubumuz farklı günde okula eğitime gelebilecekler. Hiç gelmeyecek uzaktan eğitim programında olan öğrencilerimiz var. Öğretmenlerimiz uzaktan eğitim programlarını yürütecekler. Yine Çarşamba günleri okulların hijyen ve temizlik günü ve bütün okul olarak hijyen kurallarına uyacağız. Salgın hastalığın bitmesi, ülkemizin ve dünyanın bu sorundan kurtulması, tüm okulların örgün olarak açılması, öğrencilerimizin yine sınıfı doldurması, başarılı eğitim yılı ile bu yılı kapatmak istiyoruz” diye kaydetti.