Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, maçların başlamasına az bir zaman kala basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Saat 14.00’de Fırat Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Mediline Hospital yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

YILDIRIM: BİRKAÇ ADIM İLERİYE KULÜBÜMÜZÜ TAŞIMIŞ OLDUK

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Eyyüp Yıldırım, “Kendi marka değerimizi eskilerden değil, yenilerden diriltmek adına çıktığımız bu yolda Anadolu kulüplerimize örnek teşkil edebilecek, yönetim yapısıyla, kurumsallıkla, projelerle, kalıcı gelirler sağlama noktasında belirli alt yapıların ve ilimizin bölgesel lokomotifi olma yolunda biz yönetim kurulu olarak zaten bunlara tabiyiz. Bu anlamda gelinen noktada baktığımız zaman transferlerin sadece futbolculardan ibaret olmadığını, yönetimlerinde etkisinin büyük olduğu bilinerek kurduğumuz bu yeni oluşumda akademisyenler, iş adamları ve geçmişte futbola değer katan kişilere de yer vererek aslında birkaç adım ileriye kulübümüzü taşımış olduk” ifadelerini kullandı.

SİĞERGÖK: MEVZU KENDİ MEMLEKETİMİZ

Mediline Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ise, “Bu Fırat Üniversitesi ile beraber hareket etmek bizim Mediline ailesi olarak onur verici bir durum. Mevzu hocamızın dediği gibi çok güzel ifade ettiler. Eğer Elazığ mevzu ise biz inşallah elimizden geldiği maksimum seviyede buradayız, beraberiz. Ne gerekiyorsa bizim imkanlarımız dahilinde beraber olmak isterim hocalarımla. Çok nezih bir ortam. Çok güzel bir ortam. Şunu ifade etmek istiyorum; aslında burada biz geleceğimizi inşa ediyoruz. Bizim gençlerimiz, bizim geleceğimiz. Bu noktada belki yaptıklarımız çok cüzi fedakarlıklar. Ben bunu görüyorum. İnşallah gönül arzu eder ileriki süreçte hocamın bahsettiği güzel projelerde daha çok var olmak, daha çok destekçi olmak. Mevzu Elazığ, mevzu kendi memleketimiz, kendi milletimiz. Bu noktada da kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GÜZEL: İNŞALLAH BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Son olarak konuşan kulüp Asbaşkanı Prof. Dr. Esat Güzel de, “Öncelikle başta rektörümüz ve rektör yardımcılarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Ardından da Mediline Hospital Hastanesi’nin değerli yöneticilerine, yönetim kurulu başkanlarına çok çok teşekkür ediyorum. Bizim bu kulübümüzün çıktığı ylda bize verdikleri desteklerden dolayı. Biz üniversitemiz adına Mediline Hospital ismini de alarak bir yola çıktık. İnançlıyız. Daha iyi şeyler başarmak için gayret sarf ediyoruz. İnşallah bu yolda başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Yaklaşık 2 aydan belli bizim futbol takımımız ciddi bir çalışma süreci içerisine girdi. Gruplarımız beli oldu. Gruplarımız da  kendimizi şanslı görüyoruz. İdeallerimiz yüksek. Bunun sonucunda da inşallah başarıya ulaşacağız” dedi.