Bilimsel Araştırmacı Nurettin Çek’in, genç yaşta kaleme aldığı uluslararası makale, uluslararası indeksli yayın yapan bir dergide yayımlandı.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Bilimsel Araştırmacı Nurettin Çek’in, yazdığı "Examination of Zinc Electrode Performance in Microbial Fuel Cells" adlı uluslararası makale; uluslararası indeksli yayım yapan “Gazi University Journal of Science” adlı dergide yayımlandı.

Çek yaptığı açıklamada, yazdığı makalenin Fen ve Mühendislik alanlarında yayın yapan derginin bu sayısında Malzeme Mühendisliği kategorisinde yayınlanan tek makale olduğunu söyledi.

“Çok mutluyum”

Uluslararası makalesinin, uluslararası indeksli yayın yapan bir dergide yayımlanmasında dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çek, “Makalenin hazırlanması için gerekli deneysel araçları sağladıkları için Koç Holding ve Arçelik'e teşekkür ederim. Ayrıca bilimsel destekleri için Prof. Dr. Mustafa Aksoy'a ve Doç. Dr. Ahmet Erensoy'a teşekkür ederim” dedi.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Bilimsel Araştırmacı Nurettin Çek’in, "Examination of Zinc Electrode Performance in Microbial Fuel Cells" adlı makalesi, Gazi University Journal of Science dergisinin 30. Cilt, 4. Sayısında yer alıyor.