AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 16 Nisan’da oylanacak anayasa değişikliği kapsamında İzzetpaşa Mahallesi esnaflarına ziyarette bulundu.

Başkan Gürgöze yaptığı konuşmada, halk oylamasına 2 günlük bir sürenin kaldığını hatırlatarak, bu süreç içerisinde hemşerilerimizle bir araya geldik. Elâzığ’da bir hedefimiz vardı. Teşkilatlar olarak ulaşmadığımız hiçbir vatandaş, hiçbir seçmen kalmayıncaya kadar biz bu çalışmaları sürdüreceğimizi ifade ettik. Geldiğimiz sonuç itibariyle bu hedefimizi gerçekleştirmiş durumdayız” dedi.

Gürgöze, bundan sonraki süreçte parti olarak vatandaşlarla bir araya gelmekten ziyade, Pazar günü yapılacak halk oylaması ile ilgili sevk ve idareyi sağlamak üzere çeşitli toplantılar yapacaklarını söyledi. Gürgöze; okul, bina, sandık görevlileriyle bir araya geleceklerini ifade ederek, “Hem onları son bir kez motive etmek hem de halk oylaması sırasında yapmaları gereken hususları kendilerine hatırlatmak için bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Gürgöze, halk oylaması sürecinde Elazığlıların ‘Evet’ten yana olduklarına şahitlik ettiğini kaydederek, “Bu da bizim çalışma azmimizi daha da artırdı. Aziz şehrin aziz insanlarına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“BUNDAN SONRA TAKDİR MİLLETİMİZİN”

Şimdiye kadar bu 18 maddelik anayasa değişikliği paketiyle ilgili söylenmesi gereken her şeyin söylendiğini dile getiren Gürgöze, “Cumhurbaşkanımız zaten meydanlarda, başbakanımız ve parti yetkililerimiz hem meydanlara çıkarak hem de televizyonlar aracılığıyla bu hususta söylenecek her şeyi söylediler. Bundan sonra takdir milletimizin. Milletimiz 80 milyon insanıyla bir ve bütün olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden, muhalefetin yaptığı gibi evet çıkması durumunda ‘Evet’çileri denize dökeriz gibi bir sapkınlık içerisine girmeden, bu millete yakışır şekilde bir olgunlukla bu süreci tamamlamış olacağız” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN KARARI SANDIKTA TECELLİ EDECEKTİR. TÜM SEÇMENLER SANDIĞA GİTSİN”

Gürgöze konuşmasına şöyle devam etti: “Gerekli süreç içerisinde bizim parti çalışanlarımız ve bu hususta ‘Evet’ten yana çalışan, bu hususta fikir ifade eden herkese teşekkür ediyorum. Pazar günü gerçekleştireceğimiz halk oylamasına tüm seçmenlerimiz ister ‘Evet’ten ister ‘Hayır’dan yana oy kullanmayı düşünen tüm seçmenlerimizin mutlaka sandığa gitmelerini istirham ediyoruz. Çünkü bu sandık milletin iradesin yansıtır. Milletin kararı orada tecelli edecektir. Dolayısıyla tüm seçmenler sandığa gitsin. Valimizin başkanlığında, huzur ve güven içerisinde seçimin gerçekleşmesi için tüm hazırlıklar bitirilmiş durumda. İnşallah Pazar akşamı hep birlikte sandıklar açılıp yüksek oranda hem Elâzığ’da hem de Türkiye’de güçlü bir şekilde evet diyerek bu süreci tamamlamış olacağız.”