Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Türkiye’deki ikinci deneyim ve satış mağazasını 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul İstinye Park’ta tüketicilerin hizmetine sundu. Şirket, Huawei hayranlarının ve markaya çekimser bakanların Huawei ürünlerini gönül rahatlığı ile alabilmesi için pek çok Huawei ürününde açılışa özel ilk iki gün %20 indirim gerçekleştirdi.

Görünüşe göre Huawei’nin indirim kampanyası tüketicilerin ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre İstinye Park’taki Huawei deneyim mağazasının ilk iki gündeki toplam cirosu 4 milyon TL’yi bulmuş durumda. Cironun bu seviyeye ulaşmasında indirimlerin büyük payının olduğu düşünülüyor.

Hem İstanbul’daki hem de İzmir’deki Huawei deneyim mağazasını ziyaret eden tüketiciler, akıllı telefondan kablosuz hoparlörlere, akıllı saatlerden telefon aksesuarlarına kadar pek çok ürünü deneme fırsatı yakalıyor. Mağaza içinde Huawei akıllı telefonların kamera kalitesini test etmek için geniş açı, düşük ışık ve portre fotoğrafların çekilebileceği özel alanlar bulunuyor.