2004 – 2009 ile 2014 – 2019 yılları arasında Palu’da Belediye Başkanlığı yapan, mütevazi kişiliği ile bilinip başarılı çalışmalarıyla ilgili adından sıkça söz ettiren eski Palu Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu hayatını kaybetti.

64 yaşındaki merhum Mehmet Sait Dağoğlu Palu'da yaşadığı evinde kalp krizi geçirdi. Ailesi tarafından Palu Devlet Hastanesine kaldırılan Dağoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Merhum Dağoğlu’nun vefatı Elazığ’da büyük bir üzüntüye neden oldu.

Merhum Dağoğlu için bugün Palu Hacı Ali Uğur Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız, Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, önceki dönem AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Sait Dağoğlu için son kez hellalik alındı ve cenaze namazı İl Müftüsü Selami Aydın tarafından kılındırıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Merhum Mehmet Sait Dağoğlu, Palu’daki aile kabristanlığında defnedildi.

Cenazeye katılan il yöneticileri ve vatandaşlar merhum Mehmet Sait Dağoğlu’nu anarak, Allah’tan rahmet dilediler.

Kanal Fırat Medya Grubu olarak merhum Mehmet Sait Dağoğlu’na Allah’tan rahmet başta Dağoğlu ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

VİDEO