Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor yöneticileri ve Elazığ’da görev yapan spor basınıyla Elazığspor tesislerinde bir araya geldi. Vali Kaldırım katıldığı toplantıda Elazığspor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elazığspor kulübü Başkanı Sedat Karataş yaptığı konuşmada, Vali Çetin Oktay Kaldırım’a teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, Vali Kaldırım’ın desteklerini beklediklerini ifade etti.

“STATLARI DOLDURMANIZI BEKLİYORUZ”

Karataş konuşmasına şöyle devam etti:  “Elazığspor, bu şehrin en büyük marka değeridir. Taraftarlarımıza yeni yaptığımız transferlerle birlikte yeni sezonda statları doldurmanızı bekliyoruz” dedi.

“ELAZIĞSPOR-ERZURUMSPOR DOSTLUK MAÇINA GİRİŞ ÜCRETSİZ”

Erzurumspor’la, 5 Ağustos’ta dostluk maçı yapılacak. O maça giriş ücretsiz olacak. Kimseden ücret alınmayacak. Bu tamamen dostluk maçı. Kulübümüze şehrimize katkı sağlamak amaçlı.

4 Ağustos’ta da Elazığspor etkinliğine, konserine tüm halkımızı davet ediyorum.”

“SPOR ÖNEMLİ BİR ENDÜSTRİ, ÖNEMLİ BİR SOSYAL AKTİVİTEDİR”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise yaptığı değerlendirmelerde şunları dile getirdi: “Elazığspor’lu sadece ben olmadım. 5 kişi Elazığspor’lu oldu. Ailemle birlikte Elazığspor’lu olduk. Elazığlı olduk. Spor kulüpleri şehirler için çok önemli. Şehrin ekonomisi, sosyal dokusu için çok önemli. Elazığspor’da şehrin en önemli marka değeridir. Spor önemli bir endüstri, önemli bir sosyal aktivitedir. Spor, ekonomiye katkı sağlar. Şehrin tanıtımı için çok önemlidir.

“ELAZIĞSPOR, ELAZIĞ’IN SOSYAL HAYATINA, TANITIMINA, EKONOMİK DEĞERİNE KATKI SAĞLAMIŞTIR”

Elazığspor, çok önemli bir enstrüman. Önemli tanıtım ara yüzdür. Bu şekilde bakarsak doğru işler yapmış oluruz. Elazığspor geçmişte başarılı olmuş. Elazığspor, Elazığ’ın sosyal hayatına, tanıtımına, ekonomik değerine katkı sağlamıştır. Şehirde spor kültürü var. Elazığspor, Elazığlıları bir araya getirmiş bir faktör. Elazığlıların da bu marka değerine nasıl sahip çıktığını biliyorum.

“KALİTELİ BİR HOCAMIZ VAR”

Elaızğspor, geçen dönem de sıkıntılar yaşadı ama ona rağmen ayakta durdu. Sıkıntılarını aştı. Çok güzel transferler yaptı. Yeni bir oyuncu aldı. Tatos iyi bir sol ayak. Seyirciyi tribüne çekebilen önemli bir futbolcu. Bu spor kulübü hedefleri olan bir kulüp. Hedef önemli bir motivasyon kaynağı. Kaliteli bir hocamız var. Ve sözü var. Çok iyi oyuncu transferler yaparsınız ama başarılı olamazsınız.

“ŞEHRİN MOTİVE OLMASI LAZIM”

Önemli olan hedef. Başarılı olunmazsa bile motive olmamız lazım. Spor hayatı uzun bir süre. Şehrin motive olması lazım. Herkesin takımı motive etmesi desteklemesi lazım. İnşallah bu sene geleceğe dönük pozitif düşünüp; kulübe bir kurumsal değer olarak, şehrin değeri olarak bakıp ona göre hareket etmek lazım.

“BÜTÜN TARAFTARLARI DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUM”

Şu anda kamp yapılıyor. Aldığımız bilgilere göre iyi devam ediyor. Bugün hem iadeyi ziyarete geldim hem de değerlendirme yapmak için geldim. 5 Ağustos’ta burada Erzurumspor’la hazırlık maçı yapılacak. Bütün taraftarları destek vermeye çağırıyorum. Biz valilik olarak destek vereceğiz. Herkesin sahip çıkması gerekiyor.

“FARKLI AKTİVİTELER YAPACAĞIZ”

Spor kulüpleri yatırımcıyı, huzuru, güvenliği, tanıtımı, ekonomiyi her şeyi etkiliyor. Yatırımcı gelirken yatırımcıda bir algı oluşuyor. Pazartesi Dubai’den çok önemli yatırımcı gelecek. Bunlar yatırım kararını etkileyecek. Şehirlerin kalkınması gelişmesi o açıdan önemli. Buna sosyal hayat için, şehrimiz için önem vereceğiz. Gençlerimizi meslek sahibi yapmak için önem vereceğiz. Su sporları, kayak merkezimiz var. Hiç kayak yapmamış çocuklara kayak sporu öğreteceğiz. Bunlar zengin sporlar değil. Farklı aktiviteler yapacağız. Dağ bisikleti yapacağız.

Sporu gençlerimize, ailelere, sosyal hayata dokunan, kahvehanelerde konuşulan, insanları motive eden bir hale getirmemiz lazım.

“ŞEHRİMİZİN BÜTÜN YÖNLERİYLE SPOR ŞEHRİ OLMASINI İSTİYORUZ”

Herkes stadyumu bekliyor. Yatırım programına girdi. 118 bin lira kaynak getirdik. İnşallah stadın deprem testini yaptıracağız. Bütün katkı veren Elazığspor taraftarlarına, milletvekillerine teşekkür ediyoruz. Yapılan güzel işler var. Devam eden projeler var. Keban’da sentetik futbol sahası, Abdullahpaşa’da sentetik spor sahası, Kovancılar’da Gençlik Merkezi, Yakup Kılıç spor salonunda onarım, Arıcak’ta sentetik halı sahası, Baskil Gençlik Merkezi yapılıyor. Daha yapılacaklar var. Şehrimizin bütün yönleriyle spor şehri olmasını istiyoruz. Marka yüzü olmasını istiyoruz.

“ELAZIĞSPOR’UMUZU İYİ GÜNLER BEKLİYOR”

Hocamıza teşekkür ediyorum. Hedeflerini iyi koymuşlar. İyi çalışıyorlar. Pozitif bakalım, pozitif düşünelim. Kulübümüze, şehrimize destek olalım. Geçmişi bırakalım geleceğe bakalım. Olabildiğince kampanyaya destek olalım. Şehrin birleşmesi, bütünleşmesi, bir dinamizm, aktivite kazanması önemli. İnşallah Elazığspor’umuzu iyi günler bekliyor.”