Bilgiye ulaşma ve rahat okumaya elverişli olarak düzenlenen kütüphane sakin ortamı ile öğrencileri ve okur severleri kendine çekiyor. Öğrenciler ders çalışma imkanı kazanırken aynı zamanda kütüphanedeki raflarda ve bilgisayarlarda binlerce kitaba ulaşabiliyor.

“VATANDAŞLARA GENİŞ BİR YELPAZEDE OKUMA FIRSATI SUNUYOR”

Modern ve ferah iç mekânı, farklı çalışma ortamı ile klasik bir kütüphane dışında hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi, vatandaşlara geniş bir yelpazede okuma fırsatı sunuyor. Kütüphane, süreli yayınlardan romanlara ve ansiklopedilere kadar pek çok kitabı raflarda okuyucularla buluşturuyor.

“ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT YANILMAZ’A TEŞEKKÜR”

Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi’ne gelen öğrenciler ders çalışmak için uygun bir ortam olduğunu ve çok rahat bir şekilde ders çalışabildiklerini, kütüphanede bulunan kitapların çok faydalı olduklarını ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

“HER YAŞTAN VATANDAŞA HİZMET VERİYOR”

Rızaiye Mahallesi Şeref Tan Sokak'ta Devlet Hastanesi eski acil girişi karşısında hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi, okuma salonları, bilgisayarları ve nezih ders çalışma ortamları ile her yaştan vatandaşa hizmet veriyor.