MHP İl Başkanı Yunus Bal, MYK Üyesi Alper Erdem, Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve beraberindeki heyet medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından karşılanan heyet seçim süreci ile ilgili istişarelerde bulundu.

Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

MHP İl Başkanı Yunus Bal, MHP’nin bütün kadroları seçime hazır” diyerek dersimize iyi çalıştık 31 Mart’tan başarı ile çıkacağız” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık başta olmak üzere Kanal Fırat ekibine teşekkür eden MHP Belediye Başkan Adayı Murat Aygen, bayrak şehri Elazığ’ı marka şehir yapmaya geliyoruz” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Murat Aygen, “Olumlu tepkiler alıyoruz. Benim zaten hem gençlik dönemden kalma hem de akademik hayatı olarak ben zaten siyasetin içindeydim. Alanında zaten siyaset bilimci. Rabbim nasip ederse yerel siyaseti de biliyoruz, genel siyaseti de biliyoruz. Bu yerel siyaseti genel siyasetten birleştirip bayrak şehri olan kültür şehri olan bir medeniyet şehir olan bu Elazığ’ı marka şehri yapmaya geliyoruz. Biz bu şehri marka şehir yaptıktan sonra birçok yatırımcı geleceğiz. Önemli olan zaten ziyaretçi, yatırımcı ve yerleşimci sacayağı üzerinden bu şehri kalkındırmaya çalışacağız. Bizim burada amacımız bir siyasi mevcut kazanmanın çok ötesinde bu şehri tepeden tırnağa kalkındırmak Gakgoşlar diyarını ihya etmek ve Türkiye örnek olabilecek bir yerel üretim modeli burada uygulamak. Tabii problemleri biliyoruz ileriki süreçlerde de zaten vatandaşlarımıza, halkımıza buna anlatacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi