AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu Elazığ için nöbetteyim programı kapsamında Doğukent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Doğukent Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Her daim sahada olmaya, vatandaşımızın yanında olmaya AK Parti olarak devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Elazığ için nöbetteyim programı kapsamında yine Doğukent Mahallesi’nde kadınlara özel düzenlenen programda da Milletvekili Nazırlı, kadınların taleplerini dinledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte kadınların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı "Gerekli notlarımızı aldık. Kesin çözeriz diye kimseye söz vermiyoruz ama çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, mahalledeki temaslarının ardından MÜSİAD İl Başkanlığında Başkan Tekin Gürkan ve beraberindeki üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı daha sonra Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'yı ziyaret etti.  

Kuyumcular çarşısı ve Saray Camisi etrafında bulunan esnaflarla da bir araya gelen Milletvekili Nazırlı, "Bütün mücadelemiz vatandaşlarımızın, esnaflarımızın bizden isteklerini yerine getirmektir. Var gücümüzle Elazığ için her daim çalışmaya devam edeceğiz " ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi