Harput Anaokulu öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında paylaşma ve yardımlaşma duygusunu kavratmak amacıyla Şehit Öğretmen Rüstem Şen İlkokuluna giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

KOLAY: ÖĞRENCİLERİMİZE YAPARAK, YAŞAYARAK GÖSTERMEK İSTEDİK

Harput Anaokulu Müdürü Elanur Kolay, “Harput Anaokulu olarak öğrencilerimize değerler eğitimini verirken paylaşma ve yardımlaşma duygusunu kavratmak amacıyla bunu öğrencilerimize yaparak, yaşayarak göstermek istedik. Bu anlamda bize destek olan velilerimize, kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Veliler, bu projenin öğrencilere faydalı olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

DEMİRELLİ: GÜZEL BİR YARDIMLAŞMA, GÜZEL BİR PAYLAŞMA OLDU

Şehit Öğretmen Rüstem Şen İlkokulu Müdürü Vahap Demirelli, “Harput Anaokulunun yapmış olduğu bu etkinlikte okulumuzu tercih ettikleri için ben öncelikle kendilerine okul müdürüne, okul aile birliği başkanlarına, velilerine ve öğrencilerine ben teşekkür ediyorum. Gerçekten yapılan bu yardımlar, yapılan bu giyisilerin tam yerinde olduğunu düşünüyorum. Bizim öğrencilerimizin bazıları ekonomik durumlarının iyi olmadığından dolayı biz onları tercih edeceğiz. Güzel bir yardımlaşma, güzel bir paylaşma oldu” şeklinde konuştu.