İHH Elazığ Şubesi ile birlikte “Her sınıfın yetim bir kardeşi var” projesini yürüten Elazığ Anaokulu’unda proje kapsamında “ İyilik programı düzenlendi.

Programa Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı, Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Memur Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Engin Kırçıl ve veliler katıldı.

DEMİR: BİZ BİLİYORUZ Kİ İYİLİK YAPARSAK İYİLİK BULACAĞIZ

Programda konuşan Elazığ Anaokulu Müdürü Onur Demir, dokuz yıldır özellikle paylaşımla ve iyilik ile ilgili etkinlikler yaptıklarını ifade ederek, “İHH ile birlikte yetim kardeşlerimiz için diğer çocuklarımız iyilik kutularına onların ihtiyacı olan oyuncukları koyacaklar ve göndereceğiz biz biliyoruz ki iyilik yaparsak iyilik bulacağız çocuklarımıza bu duyguları bu yaşta yaşayarak verebilirsek çocuklarımıza geleceğimizi güvenle teslim edebiliriz” dedi.

KILIÇ: VELİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İHH İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Metin Kılıç, Elazığ Anaokulu’nun proje kapsamında yıllardır yetim çocuklara sahip çıktıklarını söyleyerek, “Her yıl muhakkak 1-2 yetim çocuğumuza sponsor oluyoruz ben bu minik yavrularımızın harçlıklarından biriktirerek yetim çocuklarımıza sponsor oldukları için öncelikle bunu öğrettiğiniz için siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.