Muhtar Demirpolat'ın Açıklamaları Müdürlük Tarafından Yalanlandı

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, önceki gün yaptığı açıklamada; Harput’a 15 tane tur otobüsü geldi fakat istedikleri şeyi bulamadıkları için Malatya’ya geri döndüler” demişti. Muhtar Demirpolat’ın bu açıklamalarının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı ve muhtarın bu açıklamaları yalanlandı.

Muhtar Demirpolat'ın Açıklamaları Müdürlük Tarafından Yalanlandı

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat geçtiğimiz gün Harput’la ilgili Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

 

DEMİRPOLAT: HARPUT’A 15 TANE TUR OTOBÜSÜ GELDİ FAKAT İSTEDİKLERİ ŞEYİ BULAMADIKLARI İÇİN MALATYA’YA GERİ DÖNDÜLER

Kamuoyunda büyük ses getiren o açıklamada Muhtar Demirpolat, “Harput’a 15 tane tur otobüsü gelmiştir ama maalesef istedikleri şeyi bulamadıkları için tekrar Malatya’ya geri dönmüşlerdir. Biz Harput’un hak ettiği yerde, hak ettiği değerde olmasını istiyoruz. Ben Adıyaman Gerger’de Ebu Üzeyir Hazretlerinin türbesini ziyaret ettim. 24 saat açık orada çay var ücretsiz, lavaboları tertemiz. Malatya’daki Somuncu Baba türbesi yine öyle. Elazığ’daki kırk tane baba Malatya’daki bir Somuncu Baba etmiyor. Sayın başkanımızdan rica ediyoruz. Harput’a bakmamız lazım. Harput’un hak ettiği yerde olması lazım diyoruz” demişti.

MUHTARIN AÇIKLAMALARI YALANLANDI

Muhtar Demirpolat’ın bu açıklamasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden açıklama geldi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Muhtar Demirpolat’ın açıklamaları yalanlandı.

 

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle; “Kamuoyunda Harput ile ilgili yapılan bazı açıklamalarda ilimize yapılan turistik ziyaret kapsamında tur otobüslerinin turlarını iptal ettiği şeklinde bir algının oluşmasına yol açmıştır.

Yapılan görüşmelerde böyle bir durumun kesinlikle olmadığı, TURSAB yetkililerine de böyle bir iptal kararının veya şikâyetin olmadığı anlaşılmıştır. Ulusal ve uluslararası düzeyde yapilan önemli tanıtım çalışmalar sonucu son dönemlerde ilimizde ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artmış, 2019 yılı içerisinde ise bu sayıların çok daha artacağı tahmin edilmektedir”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Harputlu
Harputlu - 5 yıl Önce

''Bilindi derdin dili bülbülün figanından
Gülün başındaki sevda bilinmedi gitti''
Muhtarım seni canı gönülden destekliyoruz. Sen her zaman doğruları söylersin.

DEVEYE SORMUŞLAR BOYNUN NİYE EĞRİ, DEMİŞ NEREM....
DEVEYE SORMUŞLAR BOYNUN NİYE EĞRİ, DEMİŞ NEREM.... - 5 yıl Önce

HARPU İŞLENMEMİŞ BİR CEVHERDİR. ANCAK BU CEVHER USTALIĞI OLMAYAN KİŞİLERİN ELİNDE HER GEÇEN GÜN DAHA DA ZİYAN EDİLMEKTEDİR. BİR ELAZIĞLI OLARAK MUHTARIN SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM. HARPUTTA LOKANTA VE MEZARLIKTAN BAŞKA NE VAR. NE DOĞRU DÜRÜST OTURMA ALANI NE TARİHİ ESERLERİ GEZDİRECEK REHBER ZATEN TARİHİ ESERLER KAYBOLMASI İÇİN ELLERİNDEN GELEN NE VARSA YAPIYOR, YOLLARI BOZUK BİR YER. TARİHİ ESERLERİN ETRAFI MANGALCILARLA DOLU PİSLİK HER YERDE TEMİZLİK HAK GETİRE. VATANDAŞ KULLANMASINI BİLMEZ NE KADAR ÇÖPÜ VAR ATAR GİDER. TARİHE SAYGI YOK. HER YER DUVAR YAZISI. VE DAHA NİCE SIKINTI VE SORUN. DEVEYE SORMUŞLAR BOYNUN NİYE EĞRİ, DEMİŞ NEREM DÜZGÜN Kİ... ANLAYANA

Müdür beyin yeşil kürkü
Müdür beyin yeşil kürkü - 5 yıl Önce

Elazığ Kültür ve Turizm Müdürü'nün kendinden haberi yok Elazığ a gelen tur otobüslerinden nerde haberi olsun. İbrikçinin hesabı gibi beni de bilsinler misali kalkmış muhtarı yalanlıyor. Peki sen doğruyu söylüyorsan nasıl ispat edeceksin Sayın Müdür söylermisin acaba?

Elazizli
Elazizli - 5 yıl Önce

Müdürlük yalanlamayla yalama arasındaki ince çizgide tango yapmaya devam etsin. Biz Elazığlılar biliyoruz zaten neyin ne olduğunu...Ayrıca Muhtarımızı tebrik ederim.

Sülüman Bey
Sülüman Bey @Elazizli - 5 yıl Önce

Tabi canımmmm.Neyin ne olduğunu iyi bilen Elazığlılar her seçimde aynı partiye oy veriyor,aynı kişiyi art arda seçiyor.Sonrada bu köprüyü yıkın,Elazığspora sahip çıkın,turist niye gelmiyor,sahipsiz Elazığ falan filan...

MÜDÜR NE İŞ YAPAR
MÜDÜR NE İŞ YAPAR - 5 yıl Önce

KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRÜ HAVALI HAVALI GEZMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYOR, MUHTAR AZ BİLE SÖYLEMİŞ....

?
? - 5 yıl Önce

Müdür bey uyuyor şehirle ilgili bir çaba yok bırakın bu şehri köy ettiniz

SIRADAKİ HABER

banner137