Seçildiği günden itibaren vatandaşın yanında yer alan ve sorunları konusunda büyük hassasiyet gösteren Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Murat Gülbasan ve yönetim kurulu üyeleri Yazıkonak Belediye Başkanı Hatip Çadırcı’yı ziyaret etti.

Başkan Gülbasan ve beraberindeki heyet daha sonra Yazıkonak beldesindeki muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Çadırcı ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.

GÜLBASAN: ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili açıklama yapan Elazığ Muhtarlar Dayanışma Dernek Başkanı Murat Gülbasan, “Bugün Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak Yazıkonak beldemizde ziyaretlerde bulunduk. İlk olarak yeni seçilen Yazıkonak Belediye Başkanı Hatip Çadırcı Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar diledik. Daha sonra ise yine Yazıkonak’ta yeni seçilen muhtarlarımız ile bir araya geldik. Yazıkonak beldesindeki muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek onlarla istişare toplantısı yaptık. Muhtarlarımıza yardımcı olabileceğimiz hususları sorduk. Elimizden gelen ne var ise Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak kendilerine yardımcı olacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL