Öztürk, Yurtbaşı Beldesini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, “2019 seçimleri bizim için önemli” dedi, esnaf ziyaretinde bulundu. Milletvekili Öztürk’ün bu defa ki durağı Yurtbaşı beldesiydi.

Öztürk, Yurtbaşı Beldesini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ve beraberindekiler soluğu Yurtbaşı beldesinde aldı.

Öztürk, Yurtbaşı beldesini ziyaret ederek, vatandaşla tokalaştı, dua almayı ihmal etmedi.

Esnafla bir araya gelen Öztürk, sorunları dinledi.

“MİLLETVEKİLİMİZ, BELDEMİZİN SORUNLARIYLA İLGİLENİYOR”

AK Parti Yurtbaşı Teşkilat Başkanı İsmail Serim, milletvekili Öztürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekilimiz, beldemizi ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hoş geldin diyorum.  Milletvekilimiz, beldemizin sorunlarıyla ilgileniyor. Belediye başkanıma ve bizlere yardımcı oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ise, “Sayın vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Bizi ziyarette bulundu. Meclis üyelerine, arkadaşlara, teşkilattan gelen bütün arkadaşlara, beldemizden gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hizmetleri rahmetli başkanımızın bıraktığı yerden Allah’ın izniyle en iyi şekilde devam ettireceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’te, önce ziyaret amacını anlattı.

“ÖNEMLİ OLAN HİZMETLERİN DEVAM ETMESİDİR”

Öztürk konuşmasında, “AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, “Bugünkü programımızın amacı, Rahmetli Mustafa Ergin kardeşimizin vefatı dolayısıyla meclis üyeleri tarafından seçilen Yasin Yılmaz, kardeşimizi ziyaret etmek. Allah rahmet eylesin. Mustafa iline, beldesine çok hizmet eden, emeği geçen bir insandı. Üzüntümüz var ama elden bir şey gelmiyor.  Duadan başka yapacağımız bir şey yok. Ben inanıyorum ki inşallah Mustafa kardeşimizin bıraktığı yerden yeni belediye başkanımız inşallah beldesine hayırlı hizmetler yapacak.   Biz milletvekili olarak, AK Parti teşkilatı olarak her zaman Yasin Yılmaz kardeşimize destek olacağız. Destek olmak da mecburiyetindeyiz. Biz siyasetçiler olarak hizmetlerin devamından yanayız. İnsanlar fanidir. Gelip geçer. Biz de belki yarın fani oluruz ama önemli olan hizmetlerin Elazığ’da da, ülkemizde de, Yurtbaşı’nda da devam etmesidir” dedi.

“2019 SEÇİMLERİ, TÜRKİYE’NİN KIRILMA NOKTASI OLACAK”

Ardından, Öztürk 2019 seçimlerine değinerek, “2019 seçimleri ülkemiz için şehrimiz için, beldemiz için çok önemli. Türkiye’nin kırılma noktası olacak. Ben inanıyorum ki halkımız bize güvendiği müddetçe, bize destek verdiği müddetçe biz her zaman başarılı oluruz. Çünkü 11 seçimdir biz Türkiye’de rekor kırmışız. Dünya ülkelerinde 11 seçimde üst üste seçim kazanacaksın ve her seçiminde de başarılı olarak oyunu artırarak devam edeceksin. Hiçbir partiye nasip olmadı. Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar böyle ir hükümet de görülmedi. Biz sadece 50, 60 arasında rahmetli Menderes’e nasip olmuştu ama biz o rekoru da kırdık. Aşağı yukarı 16 senedir bu hizmeti devam ettiriyoruz. İnşallah bundan sonra da birlikteliğimizle, çalışmalarımızla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu parti, bu dava devam edecek. Önemli olan bu davaya inananlarla devam etmek. Ben inanıyorum ki 2019 mahalli seçimleri bizim için çok önemli. Amacımız, öncelikle 2019’daki mahalli seçimlerde başarıyla çıkmak 6 ay sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimleriyle aynı başarıyı yakalamak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Oy yok size
Oy yok size - 6 yıl Önce

Bu dört milletvekiline oy falan yok beceriksizler

adnan
adnan @Oy yok size - 6 yıl Önce

bunlara yok ama akpye var demııı verın %100 verın bu sefer:)))

Mesut
Mesut - 6 yıl Önce

Ağzıyla kuş tutsa boş sizde bunun reklamını yapıp durmayın bilmiyoruz sanki vekillerin nasıl olduğunu Akpliyim ama b..k bunlara oy veririm

Mert
Mert @Mesut - 6 yıl Önce

Bu sefer de bir benzerleri aday gösterilir, sen yine oy verirsin. Sıkma canını. :-)

Ad Soyad
Ad Soyad - 6 yıl Önce

Yorumların ne kadar bilinçli ve amaçlı olduğu görülüyor beyler. Ama merak etmeyin halkın büyük ve sessiz çoğunluğu tahir ağabeyden memnun ve razı. Algılara kapılmamanızı tavsiye ederim

Mert
Mert @Ad Soyad - 6 yıl Önce

Allah size bağışlasın. :-)

Cemal bezci
Cemal bezci - 6 yıl Önce

Ya bende bi sorun var yada siz özellikle talimatla yorum yapıyosunuz. Tahir Öztürk gibi mütevazi kişilikli dürüst samimi bir vekili çok az olmuştur bu şehrin. Sadece karakteri değil elazığa kattıklarıda saymakla bitmez bu adamın ama görmeyen gözler..

Mert
Mert @Cemal bezci - 6 yıl Önce

Cemal Bey, bence sorun sizde. Sorun olmasaydı, Elazığ'ın şu geri kalmış halini, insanların sürdüğü kalitesiz yaşamı, kalitesiz işleri ve yapılmayan işleri görür, "Mütavazi, samimi, harika ve olağanüstü bir vekil." demezdiniz. Talimatı kimden alıyorsunuz Cemal Bey? Yabancı yok, hadi söyleyin. :-)

Yaw he he
Yaw he he @Cemal bezci - 6 yıl Önce

Alın size mübarek olsun Elazığlılar bunlardan razı değil Erdoğan orda olduğu için oy veriyorlar ama bu defa oda alamaz bunlar yüzünden

Garip yolcu
Garip yolcu - 6 yıl Önce

Tahir abe sen rahat ol biz herkesi biliyoruz bu yorum yapanlarında niye yaptığını biliypruz. Sen bir daha aday olsanda olmasanda bizim gönlümüzde tahtın var bu şehre hem siyasi hem sanayi anlamında yaptıkların unutulmaz. Ölümüne arkandayız!

Samed
Samed - 6 yıl Önce

Vah vah bu memleketin haline insanlar kendi beceriksizliklerini vasıfsızlıklarını çalışan çabalayan insanlara yüklüyor. Tahir bey kimlerin pis işlerine taş koyduğu için böyle yıpratılıyo çıksa açıklasa keşke

şaka gibi
şaka gibi @Samed - 6 yıl Önce

vah vahh bu memleketın halıne vah vahhhh memleket köy olmus halen bu adamlara oy verıyorlar vahh vahhhh


SIRADAKİ HABER

banner137