MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında kendisine destek vermek üzere Almanya’dan gelen Faruk Deniz tarafından düzenlenen toplantı ile  vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOBAN: 7 GÜN SONRA ELAZIĞ’DA STATÜKO SONA ERECEK

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Sağlıklı bir şekilde karşınıza geldim. İyi bir belediye başkanı olmak için mücadele verdik. Gördüm ki bu dönemde ne oluyorsa oluyor. 1 Nisan’dan sonra bizi kimse teslim alamaz. Teslim olmamak için direndim. Gelen bütün teklifleri reddettim. Geleceğimizle ilgili önümüze sunulan bütün imkanları elimizin tersiyle iterek ve dimdik durarak karşınıza geldim. Diyorum ki 7 günlük bir süre kaldı ve 7 gün sonra Elazığ’da statüko sona erecek”dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Gökhan Kurt ve Ümeyhan Bektaş çiftlerinin de nikah merasimine katılarak, nikah şahitliği yaptı.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Mustafa Paşa Mahallesi’nde de kahvehane toplantısında vatandaşlarla buluştu.

ÇOBAN: BİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇECEKSİNİZ. SİZİN SESİNİZ OLACAK

Mustafa Paşa Mahalle Sakinlerine seslenen Prof. Dr. Bilal Çoban, “Sadece bir bahçıvan seçmiyorsunuz, sadece bir mühendis seçmeyeceksiniz, sadece bir müteahhit seçilmiyor. Bir belediye başkanı seçeceksiniz. Sizin sesiniz olacak. Sizin nefesiniz olacak. Başka hiçbir şansınız yoktur. Oturup seyredeceğiniz bir şehir değil. Sizin kapattığınız hastane bölgesinde 75 yıllık bir hastane oluşumu vardır. İş yeri ile dükkanları ile ve konutları ile bir ambiyans oluşmuştur. Sen bunu yıkamazsın. Yıkmamalısın. Yıkma. İnsanların algısıyla da oynama. Yukarıya çıkarken sağ taraftaki eğitim araştırma hastanesi binasıdır, sol taraftaki eski SSK, eski Harput Devlet Hastanesidir ve bizim müracaat ettiğimiz yer tam olarak burasıdır. Sağ taraf değildir. Çünkü eski SSK binasının Harput Devlet Hastanesinin yeri sadece hastane tahsislidir. Ya yıkacaksın ve sahibine geri vereceksin ya da hastane olarak işleteceksin. Hastane olarak işleteceksen buyur işlet. Bizim amacımız bu kapanmasın, sistem devam etsin. Hastane olarak işletmeyeceksen ben talibim. Bana vereceksin. Orayı kapatmayacağız. Biz Milli Eğitime devrettik Eğitim ve Araştırma Hastanesini söylemleri ile bu insanların kafasını bulandırsan da gerçeği değiştiremeyeceksin”diye kaydetti.

ÇOBAN: BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZDE ÖĞRENECEKLER

Prof. Dr. Bilal Çoban, “Size ne MHP’den, size ne AK Parti’den, size ne şu partiden bu partiden. Bırakın şu partiyi bu partiyi. Oturacağız ve bu şehrin geleceğini konuşacağız. Elbette ki ben de siyasi bir partiden adayım. 31 Mart’a kadar da bu böyle olacak. Kırmızı çizgilerimizden en ufak bir taviz vermeden partinin gereğini neyse aynısı yapacağım. Kafayı bile kaldırmam. 1 Nisan’dan sonra ben Elazığ’ın belediye başkanıyım. AK Partili hemşehrilerim hiç merak etmesinler. Biz adalet nedir bunu gösteririz. Saadet Partili hemşehrilerim merak etmesinler. Biz sizin milli üretimden anladığını her şeyin farkındayız. Hem milli görüşü biliriz hem milli hamleyi biliriz. Yapmak istediğimiz tam da budur. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız hiç merak etmesinler. Bu şehirdeki CHP’liler merak etmesinler. Çünkü eşitlik nedir, adalet nedir, ayrımcılık nasıl yapılmaz, bizim belediyeciliğimizde öğrenecekler” ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ’da düzenlenen gastronomi çalıştayına da katıldı.

ÇOBAN: ARTIK BU ŞEHRİN KAYBEDECEK BİR 5 YILI DAHA YOKTUR

Öte yandan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, “Size söyleyeceğim şudur; 1 Nisan’dan sonra gelecek olan belediyecilik anlayışını bilmeyen, anlamayan, bu kadar anlatmamıza rağmen hala farkında olmayan siyasetçileri iş başına getirirseniz bir 5 senemiz daha boşa gidecek. Ve artık bu şehrin kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur. Daha gençlerimiz ve kadınlarımızın 5 sene daha geçirecekleri yıl yoktur”dedi.